Sparebanken Øst med fantastisk gave til Turngruppa

Sparebanken Øst gir kr. 615.000 til nytt utstyr i Turngruppa.

På bildet den nye avdelingslederen til Sparebanken Øst i Mjøndalen, Andrè Hansen sammen med Marie, Mina, Peter og Sonja fra Turngruppa. Under utdelingen også til stede fra banken Per Øyvind Mørk som er direktør for samfunnsansvar og seniorrådgiver Jon Sandnes.

Per Øyvind Mørk med mange godord til Turn under overrekkelse av gavesjekken.Samfunnsmidlene gis til store og små prosjekter med mål om å kunne utgjøre en forskjell. Banken vet at turn er den nest største idretten i MIFmedover 200 aktive.Med støtte til nytt utstyr håper vi dere kan utvikle dere videre. Vi har også hørt at dere er flinke til å holde ungdom i aktivitet og tenker at oppdatert utstyr kan forsterke dette.

Turnleder i MIF, Peter Bach, og hovedtrener Sonja Horgen Nielsen, begge overveldet og rørt av gaven. Gaven er så stor at vi nærmest mangler ord. Med midlene får vi ikke bare mulighet til å kjøpe inn det absolutt mest nødvendige av store apparater, men vi kan også fornye og utvide utstyr som vi bruker på de aller minste.

Daglig leder i MIF, Per Fjeld-Olsen, har kjent til gaven noen dager og takket også Sparebanken Øst på vegne av hele MIF. Investering i nytt utstyr i Turn er for ossennødvendighet i 2018. Med midlene fra banken klarer Turn dette helt uten å trekke på andre midler i foreningen. Disse kan dermed gå til andre tiltak. Vi får nærmest en dobbelt effekt av gaven.Vi er stolte av å ha en så veldrevet bank somSparebanken Øst i vårt nærområde. Solidbankdrift hvor en betydelig del av fortjenesten gårtilbake til samfunnet banken er en del av.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter