!-->
Nyheter » 2015 » Desember » Bandy jr. med vel gjennomført Vassenga-cup.

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Bandy jr. med vel gjennomført Vassenga-cup.


06.12.2015

Tradisjonen tro, bandy jr. med suveren cupavvikling også denne gangen.

Tre årsklasser avviklet lørdag og med sluttspill i 2004-klassen. Seier til Stabæk. Søndagens sluttspill i 2003-klassen ble vunnet av Øvrevoll/Hosle 2. Seier 2-1 over Stabæk 2 i finalen. På forsiden, bilde av vår fine gjeng i denne årgangen som til slutt måtte gi tapt for gode Stabæk 1 i bronsefinalen. Uansett - flott innsats og gratulere til 03-laget. Engasjerte trenere og ledere med Tor Erling, Brede og Bjørnar på bildet under sammen med Mats Hval som alltid er klar for innsats.

Vassenga-cup er en årviss tradisjon for bandy jr. Gruppas cupkomite leverer år etter år flotte cuper. Med stadig flere kunstisflater, er konkurransen om cup-arrangementene stadig hardere. Med 44 lag i årets cup, er fortsatt vår cup svært godt besøkt. Lene Ebbestad i cupkomiteen sier om årets arrangement: Det har gått veldig bra i år også. Mange godord å hente fra besøkende lag. Væregudene har ikke vært helt på vår side. Særlig lørdagen var våt, men med knirkefri gjennomføring.

Som speaker søndag fant vi tidligere leder av bandy junior, Terje Bakke. Som alltid i godt humør og med full kontroll over kamper og resultater Helt fantastisk hvordan cupkomiteen jobber. Svært mange flinke folk som bidrar. Bare moro å få være med å hjelpe til.  

 

Tradisjonen tro benytter vi dommere fra egne rekker. På bildet under småguttespillerne Jørgen og Stefan klare til innsats.

En annen tradisjon i Vassenga-cup er at deltagerne i tillegg til medaljer får ferske lomper fra Aulie Lompebakeri i premie. En svært poplær premie. På bildene under Anne Grethe fra cupkomiteen klar til premieutdeling og Kasper og Jonas fra DBK som fornøyde mottakere.

Kasper og Jonas melder om 4 tap, men ganske fornøyd med spillet. Vi må nok øve mer på avslutninger, melder Kasper.

Den utvidede bandycafeen har fungert perfekt under cupen. Bandy jr. har i år også lånt en kioskvogn av fotballgruppa. Siri, Inger og Ane i kioskvogna melder om godt salg og er svært godt fornøyd med løsningen.

 

'