!-->
Nyheter » 2015 » Desember » Gradering i judo

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Gradering i judo


10.12.2015

Alvor og høytid i dojo`n torsdag kveld med gradering for våre judoutøvere.

Ganske så spente og veldig flinke utøvere viste sine teknikker for trener Shino Wilberg. For alle, bredt sammensatte programmer med demonstrasjon av stående teknikker, teknikker på gulvet, ulike grep, stillinger og kampteknikker både i angrep og forsvar. Graderingen består også av teori og imponerende kunnskap i gruppa om ulike betegnelser og uttrykk som brukes i judo.

Fra venstre på bildet Christian, Adrian, Alver, Christin og Bjørn Nicolas. De fire første opp til gradering for grønt belte og sistnevnte for gult belte.

En gjeng som nettopp har avsluttet sitt program, men som er spente på resultatet. Christin sier: Jeg har grugledet meg, men nå bare gleder jeg meg. På  spørsmål om de har lagt ned mye trening er svaret et unisont ja. Vi har øvd innmari mye, melder Christian. Minst et år.

Ikke bare utøverne som er spente på en slik dag. På bildet under en festkledd og høytidsstemt trener og leder av judogruppa, Shino Wilberg, her sammen med Adrian som er oppe til brunt belte.

Bildene under med litt fra aktivitetene.

Tre krye på neste bilde. Sandra, Alexander og Daniel med flotte prestasjoner og nye belter.

Selve rosinen i pølsa for oss som liker den brune fargen. Adrian som den første etter overgangen til MIF Judo som graderer til brunt belte. En svært tøff test som utfordret både mental og fysisk styrke. Ganske så svett og andpusten etter hvert, men med et velfortjent brunt belte. Et forbilde for de yngre i gruppa. På bildet sammen med Herman som generøst stilte som partner for Adrian i graderingen.

Til slutt en skikkelig fornøyd gjeng. Og ja da, alle klarte dagens prøver og dermed med nye farger rundt livet. Gratulere til utøverne og ikke minst til trener Shino.