!-->
Nyheter » 2015 » Juli » 3050, avdeling Volda

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

3050, avdeling Volda


06.07.2015

Visste du at supporterklubben 3050 har en avdeling i Volda?

Jo da, 3050 har en egen avdeling i Volda med ihuga MIF-supportere. Gjengen har de siste årene trofast møtt opp på våre kamper på Møre. I forbindelse med kampen mot Ålesund har vi fått noen ord med sjefssupporter Erik "Brun" som forteller følgende om vår gjeng i Volda: Vi har holdt med Mjøndalen i en 4-5 år. Nå er vi ca 10 stykker som lever etter mottoet "livet er brunt".

På spørsmålet om hvorfor akkurat Mjøndalen er favorittlaget (det er jo litt avstand) svarer Erik enkelt og greit: Fotball handler om lidenskap, ikke geografi.  Erik forteller også at samme gjengen holder med Barcelona, har et positivt forhold til Bossekopp (Alta) og til tider sympatiserer med Ørn Horten pga draktfargen. Mjøndalen er uansett i en særklasse.

Ut over kampene på Møre har også Erik med flere vært på enkelte kamper i Mjøndalen. Sjefen sjøl var også på årets kick-off. Fikk ikke med seg alt her, men mener tydelig å ha fått en irrettesettelse av vakta på Gjestegiveriet for å ha spilt trommer på søpledunken utpå natta.

Fra Ålesund kan for øvrige meldes at det i sentrum av byen ca kl. 04.00 natt til mandag relativt høylydt på umiskjennelig sunnmørsdialekt ble avsunget både "Vi er 3050 Mjønalen" og "Vegard Hansens brune armè". For bråvekte tilreisende fra 3050-land ga dette for et kort øyeblikk håp om at 2. omgang mot Ålesund bare hadde vært et nattlig mareritt, men dessverre viste det seg kun å være våre venner fra Volda på hjemvei. Uansett dere i 3050 Volda - takk for at "livet er brunt" også hos dere.