!-->
Nyheter » 2016 » Desember » God jul lille venn

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

God jul lille venn


14.12.2016

Også i år har Isachsen Stadion hatt gleden av å huse dette flotte initiativet.

En årviss tradisjon på Isachsen Stadion har blitt å gi de flotte frivillige i aksjonen "God jul lille venn" et sted å ta i mot gaver og skape førjulshygge. Dette også i år og onsdag kveld virkelig myldret det av barn og voksne i vip lokalene på stadion.

De lokale initiativtagerne er superfornøyd med oppslutningen. Vi håper å få inn 600 gaver i kveld som skal glede 300 barn i kommunen vår, sier Heidi - en av våre lokale ildsjeler. Flott at vi kan bruke lokalene her på stadion til dette. De fungerer veldig bra. Veldig hyggelig at folk kan sette seg litt ned med frukt, pepperkaker og en kopp med gløgg. En stor takk også til Veiavangen og prosjektet "Innsats for andre". De stiller i kveld med 15 frivillige hjelepere.

På bildet over bare et lite utsnitt av alle gavene som kom inn i løpet av kvelden.

Sport- og administrasjonsjef i Mjøndalen Fotball, Kenneth Karlsen,  er full av lovord om den frivillige aksjonen. Dette er et virkelig godt tiltak. Engasjerte mennesker som bidrar til at de som har litt mindre får litt mer. Veldig hyggelig at vi kan få bruke Isachsen Stadion også i en slik sammenheng.