!-->
Nyheter » 2016 » Desember » Gjensidigestiftelsen med fantastisk julegave til bandy

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Gjensidigestiftelsen med fantastisk julegave til bandy


10.12.2016

Gjensidigestiftelsen på Vassenga lørdag ettermiddag med stor sjekk til bandy.

Jon Erik Lund fra Gjensidigestiftelsen på overraskende besøk på Vassenga lørdag ettermiddag. Med seg i bagasjen en romslig sjekk på kr 688.550 som bidrag til bandyskolen og opparbeidelse av 7'er bane for bandy.  På bildet Jon Erik sammen med storfornøyde Tom, Turid og Frode fra bandy. 

Jon Erik med godord til bandy om hvor godt tiltakene bandy jobber med er innenfor stiftelsens formål og verdier. I dette nøkkelord som forebyggende, utviklende, aktivitetsskapende og samfunnsbyggende. 

Leder i Bandy jr, Frode Sørensen, med et stort smil. "En fabelaktig dag for bandy' n i bygda. Vi kan opprettholde gratistilbudet med bandyskole og kan endelig intensivere arbeidet med en sårt tiltrengt 7'er bane."

Leder i Mjøndalen I.F, Arild Nygård, ikke mindre fornøyd. "Overrasket, glad og takknemlig i dag. Bandyskolen er et tiltak hvor bandy setter overordnet strategi ut i praktisk og gøyal aktivitet. At Gjensidige har merket seg dette tiltaket og ønsker å gi frivilligheten en håndsrekning både varmer og inspirerer. I tillegg får vi midler til å bygge et nytt idrettsanlegg - kun fantastisk. Stor takk til Gjensidigestiftelsen. Dette utgjør en forskjell."