!-->
Nyheter » 2017 » April » MIF-venn dominerer i Bundesliga

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

MIF-venn dominerer i Bundesliga


30.04.2017

Før jul hadde vi besøke av Bundesligastjerne Fin Bartels på Isachsen Stadion. Besøket virker å ha hatt en positiv effekt på Fin.

Ok - mulig vi tillegger litt for mye av æren til besøket her i Mjøndalen, men faktum er at Fin Bartels og Werder Bremen har levert en fantastisk vinter- og vårsesong etter at Fin sjekket inn på Isachsen Stadion. Før jul nærmere nedrykk. Nå en rekke med 9-2-0 på de 11 siste matchene og hvor Fin har vært helt dominant. Hittil i sesongen 6 mål og 8 assist i Bundesliga og topp 20 i Bundesliga på poengstatistikken. Velkjente Franck Ribery på plassen foran.

Werder Bremen nå oppe på 6. plass på tabellen. Seier i går med 2-0 ove Hertha Berlin. Både mål og assist fra Fin i denne kampen. Referat fra kampen finner du her  

På bildet under Fin fra gårsdagens kamp mot Hertha Berlin og nederst sammen med Arne Ellevset på Isachsen Stadion. Dessverre ikke mulig å få ham avbildet i brun drakt, men vi tar for gitt at både MIF-skjerf og Alle Gutta lue har hedersplass på gutterommet. Fin har familie i Mjøndalen og hvem vet - kanskje får vi celebert besøk på Isachsen Stadion i løpet av sommeren?