!-->
Nyheter » 2017 » April » Ta deg en tur på stadion den 5. mai

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Ta deg en tur på stadion den 5. mai


25.04.2017

På den internasjonale jordmordagen arrangerer vi "Løp for Livet" sammen med Jordmorforeningen i Buskerud.

For en tid tilbake fikk vi i MIF en henvendelse fra Jordmorforeningen i Buskerud om vi ville være med på deres Løp for Livet arrangement på den internasjonale jordmordagen den 5. mai. Etter å ha satt oss litt inn i formålet for tiltaket er vi "all in" i å hjelpe til. Alt overskudd fra arrangementet går til utdanning av jordmødre i Afghanistan. Norske jordmødre har her over flere år gjort en kjempeinnsats. Afghanistan er et land hvor det ikke over alt er trygt å være gravid/fødende kvinne. Med innsatsen fra jordmødrene utdannet med norske midler har dødlighet ved fødsel gått dramatisk ned både for mor og barn. Aksept for viktigheten av yrket er i fremgang. Med større jordmortetthet får man langt flere jordmødre ut i mindre byer og landsbyer og der en større sikkerhet for både jordmor og kvinnene de bistår.

Mer om hva pengene går til og det nasjonale tiltaket finner du her

På Isachsen Stadion starter vi opp den 5. mai kl. 16.00 med Løp for Livet. Alle er velkomne til å delta. Vi har laget en runde fra stadion og rundt Vassenga på en drøy kilometer som du kan sykle, løpe eller gå (ja faktisk også la være å gå hvis du allikevel vil støtte aksjonen). Start når du vil og vi holder på frem til kl. 19.00. Deltageravgift kr. 50,-. Vil du ta flere runder betaler du kr. 50,- pr runde. For hver 50-lapp får du et lodd og er med i trekning av mange flotte gavepremier.

Arrangementsansvarlig i MIF, Arne Ellevset, oppfordrer alle mjøndølinger og supportere til å legge en hyggelig trimtur til Isachsen Stadion akkurat denne ettermiddagen. Arne melder om åpen kiosk med kaffe, pølser, kaker og brus. Videre klinker han til med at de 100 første startende får alle 1 billett til kampen mot Elverum den 13. mai. Ta gjerne med litt ekstra cash eller betalingskort. Stort lotteri med flotte gevinster. På bildet under Arne sammen med leder av Jordmorforeningen i Buskerud, Inger Johnsen Brøndbo. Inger stiller til start kl. 16.00 og får med seg leder i MIF, Arild Nygård, som de to første startende.

Sirkusdirektør Kenneth Karlsen er som vanlig i knallform på denne tiden av året og har meldt at han stiller til start kl. 16.15. Han utfordrer alle som vil løpe samtidig med ham: For hver av de som løper sammen med meg og kommer før meg i mål så gir jeg kr. 50 ekstra til aksjonen. En blodtrimma Karlsen denne uken for øvrig observert under innøvig av en optimal startposisjon i gangen på Isachsen Stadion.

 

A-lagskaptein Pontus Silfwer tar utfordringen fra Kenneth på direkten og blir med ham på turen rundt Vassenga. Trener Vegard Hansen (fritatt fra å løpe - toppkamp for Vikersund mot Holeværingen i 5. div. samme kveld) er usedvanlig trygg på at Pontus lett løper fra Karlsen og putter kr. 1.000 i potten hvis Karlsen i det hele tatt er å se i målområdet når Pontus bryter målstreken. Daglig leder i MIF, Per Fjeld-Olsen, med usvikelig tro på unge Karlsen og setter et tilsvarende beløp på at han maks er 5 sekunder etter Pontus i mål.

Vi i MIF oppfordrer alle til å komme på stadion 5. mai. I fjor ble det samlet inn kr. 25.000 på tilsvarende aksjon i Hønefoss. La oss sammen toppe dette!!!