!-->
Nyheter » 2017 » Februar » Ann Karin Johannesen på løpetur for folkehelsa

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Ann Karin Johannesen på løpetur for folkehelsa


07.02.2017

Inspirert av Marit Larsen løper Ann Karin inn penger til "Pusterommet".

AKTIV mot kreft jobber som kjent med å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen. Deres prosjekt Pusterom er kort fortalt trenings- og aktivitetssentre rundt om på sykehus i Norge hvor kreftpasienter kan møtes for fysisk trening og samvær med andre i samme livssituasjon. Navnet bæres med rette både i direkte og i overført betydning.

Mjøndalen I.F fikk for noen dager tilbake litt info om tur til New York Maraton for Ann Karin Johannesen. Formål - å løpe inn penger til etablering og drift av flere Pusterom. Mer om bakgrunnen for reisen Ann Karin skal ut på finner du i dagens utgave av Eikerbladet ved å klikke her

Det spesielle med historien til Ann Karin er at hun går i gang med maratontreningen for å hedre sin kollega Marit Larsen. Dette er et navn vi kjenner godt i Mjøndalen. Tirsdagskveldens gruppeledermøte i MIF var derfor aldri i tvil om at dette initiativet skal støttes. Daglig leder i MIF, Per Fjeld-Olsen, sier: " I MIF har vi tradisjon for å bidra til ulike humanitære formål, men jeg kan ikke huske sist vi ga en direkte støtte i form av penger. Vanligvis er jo vi som en frivillig organisasjon på mottakersiden for gaver og andre finansielle tilskudd. Det som gjør denne saken spesiell for oss er til dels det svært gode tiltaket som til de grader bygger opp under vårt formål om folkehelse. Mer enn dette rører det oss at Ann Karin gjør reisen for og med Marit Larsen i tankene. Marit har gjennom en årrekke representert Mjøndalen I.F på en fantastisk måte. Hennes helt enestående innsats som kreftkoordinator i kommunen overgår dog store idrettsprestasjoner. Ut over hva vi kan forvente, har hun med innlevelse og engasjement bidratt ovenfor mennesker som er i en krevende situasjon. Blant disse finner vi også våre medlemmer."  

Bidraget fra MIF til innsamlingen til Ann Karin  er symbolske kr. 100,- pr kilometer løpt i New York Maraton. Omregner vi maratondistansens 42.195 meter blir dette sånn rundt regnet kr. 4.219,50. Vi håper vår oppmerksomhet om saken inspirerer andre til også å bidra. Mjøndalen I.F takker Ann Karin for initativet og ønsker lykke til.

På bildet under ser vi åpningen av Pusterommet på Drammen Sykehus den 11. januar nå i år med Marit som nr. 4 fra venstre på bildet. På det nederste bildet, Ann Karin sammen med Helge Larsen. Helge er mannen til Marit og skal bidra som trener og coach i reisen Ann Karin nå går i gang med.