!-->
Nyheter » 2017 » Januar » Småguttcup i bandy med Drammen som vinner

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Småguttcup i bandy med Drammen som vinner


08.01.2017

Bandy junior med nok et prikkfritt arrangement på Vassenga.

Våre gutter med tap for Stabæk i kvartfinalen. Drammen Bandy og Stabæk i finalen søndag kveld. To svært jevne og gode lag. 2-2 etter både ordinær tid og ekstraomganger og dermed strafffeslagkonkurranse som Drammen gikk seirende ut av. Naturlig nok stor glede blant gutta fra Drammen. Også godt fornøyde Stabæk gutter som tok nederlaget på en pen måte. På bildet under Tobias og Tobias fra hvert sitt lag som roser både hverandre og arrangementet.

Tobias fra Stabæk melder om ordentlig sliten siste 10 minutter. Gratulere til Drammen med seier. De to beste lagene kom til finalen. Begge Tobias`ene samstemte i en veldig bra cup.

Fra sekretæriatet forteller Ingvild og Kjetil (bildet under) om at alt også denne gangen har gått veldig bra. Vi får masse ros fra de andre lagene for en godt gjennomført cup.Været har vært med oss denne helgen og vi har hatt flotte isforhold. Ingvild og Kjetil er denne helgen med i en svært fyldig cupkomite da nye medlemmer fra de yngre lagene er i ferd med å komme inn i gruppa.

 

Bandy jr. har 7`er cupen i desember og småguttcupen i januar som viktige inntektskilder. Imponerende innsats av cupkomiteen og foreldre som stiller opp to helger med bare en måneds mellomrom. I kiosken søndag ettermiddag finner vi Gro Elisabeth og Kjersti som viser frem et snart tomt fat med vafler. Svært godt salg hele helgen og med behov for å supplere mer varer fra KIWI på lørdag.

En annen som har deltatt i helgen er statuettinnehaver i MIF Jon Richard Øen. Sammen med Finn Rune Karlsen blant annet som myndig dommer i finalen og med full kontroll på lang straffekonk.

Mest heder gir vi til Kristoffer Bartnes som har vært banevakt hele helgen. Jeg holdt på i 12 timer i går og i dag har jeg vært her siden klokka 10. (Sagt kl 17 og enda ikke helt ferdig.) På spørsmål om hva jobben har gått ut på er svaret: Passer på at alt er i orden på banen. Fikser vant og samler sammen baller. Tok av meg skøytene noen få ganger i går. Blir jo litt lenge, men jeg er jo ganske aktiv da. Er med på Bandy, Fotball, Baseball og Sykkel. Til stor applaus fra lag og tilskuere fikk Kristoffer også en påskjønnelse under premieutdelingen for sin fantastiske innsats i helgen.

Småguttcupen i bandy er bare det første av en rekke store arrangementer MIF skal gjennomføre i 2017. Kristoffer og de andre i gruppa har igjen satt standeren for året og vist at gode arrangementer ligger i DNA`et til Mjøndalen I.F.

Mer om arrangementet også her