!-->
Nyheter » 2017 » Juli » Amalie med flott innsats i Blinkfestivalen

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Amalie med flott innsats i Blinkfestivalen


29.07.2017

Vårt hardtsatsende skitalent Amalie Honerud Olsen med seier i Blinkfestivalen.

Amalie til topps i Blinkfestivalen  på onsdagens 20km for juniorer. En lang distanse med kniving helt til oppløpet og hvor Amalie avgjorde i spurten.

En finfin 2. plass i lørdagens sprintrenn. Kun 8 små tiendeler bak vinner etter en tett duell med 7 andre jenter i finaleheatet gjennom gatene i Sandnes. Amalie som nummer 2  gjennom store deler av løpet, misset litt i sporvalget inn mot mål, men klarte å knive seg inn til en super plassering.

Amalie er godt fornøyd med dagene i Sandnes: Bra til å være juli og to veldig fine resultater. Tar rulleskisesongen primært som en del av trening til vinteren. Løpene i Sandnes har vært en god oppkjøring til neste ukes VM. Fint å få opp spenningsnivået. 

Årets VM går i svenske Sollefteå. VM som en konkurranse Amalie har gode minner fra tidligere med seier i tema sprint. Om mulighetene i verdensmesterskapet sier Amalie: Møter mange gode svensker og russere. Håper å hevde meg i distanseløpene. Sprintløpet på kun 160 meter er nok for kort for meg. Jeg håper selvsagt å komme med på det norske laget til team sprinten.

Mjøndalen I.F ønsker Amalie lykke til.