!-->
Nyheter » 2017 » Juni » Bandy på besøk hos Turn og Judo

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Bandy på besøk hos Turn og Judo


15.06.2017

Bandygutta strålende fornøyd med økter i turn og judo.

Bandy har de siste ukene vært på flere besøk både hos Turn og Judo. Trener Jørn Walther Kristiansen sliter med å finne superlativer for den mottakelsen de har fått. Lag meg starte med Turn. Gruppa har vært helt fantastiske mot oss. En flott mottakelse og hvor turn over 4 kvelder har stilt opp med svært mange instruktører. Vi har jobbet med drilling av øvelser på gulvet og forsøkt oss på mer akrobatiske ting. Svært god grunntrening og hvor jeg bare spør meg - hvorfor har vi ikke gjort dette tidligere? Vi forsøker nå å få til et mer permanent samarbeid med turn hvor vi utover høsten får bistand fra deres instruktører inn i vår ordinære trening.

På bildet under Ola og Kristian i uvante omgivelser på turngulvet.  

Jørn Walther ikke mindre imponert av hva Judo står for og har bidratt med. Som i turngruppa har også judo virkelig stilt opp for oss. En flott idrett og hvor det første som slår meg er hvilken seriøsitet og respekt idretten, utøvere og trenere utstråler. Her har vi mye å lære i lagidrettene. Judo har gitt oss knallharde treninger hvor vi har fått ut adrenalin og aggresjon på en positiv måte. Innøving av fallteknikker vil være spesielt nyttig på bandybanen. I sum - helt fantastisk grunntrening for gutta. Det å få ordentlig treningsutbytte har vært avgjørende for oss. Dette skulle ikke være "fritimer", men skikkelig trening og det har det virkelig også blitt.

   

På bildet over en god gjeng med judo- og bandyutøvere og på bildet under bandygutter som tøyer nakken.

Initiativet til Bandy om å teste ut andre av våre idretter med rosende omtale i siste gruppeledermøte. Glenn fra Judo og Marit fra Turn med bare positive tilbakemeldinger. Miljøene i begge grupper stolte av å ha fått vist fram sine idretter og av å få bidra i sesongforberedelsene til Bandy.