!-->
Nyheter » 2017 » Mars » Juniorlaget med tap i NM-finalen

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Juniorlaget med tap i NM-finalen


07.03.2017

Våre bandytalenter i ny NM-finale, men kom denne gangen til kort for godt Ullevål lag.

Med to seire over Ready var juniorlaget i bandy klar for ny NM-finale. Som de to foregående årene i guttefinalen, også i år Ullevå som motstander.

Lenge en jevn kamp på Bergbanen mot Ullevål torsdag kveld, men til slutt seier 6-2 til laget fra Oslo. Vi utlignet både til 1-1 og 2-2, men ble hele tiden hengende etter og klarte ikke å bikke momentumet i matchen i vår favør. Når så Ullevål ti minutter før slutt raskt får en tomålsledelse ender det til slutt med ytterligere to i mot etter at vi går "all in" for å utligne. Med dette bare å gratulere Ullevål med norgesmesterskapet.

Uansett en ny flott sesong for våre juniorspillere. En gjeng med seriøse og dedikerte bandyspillere som hele tiden tar nye steg. Denne vinteren med NM-finale, landslagsoppdrag for mange og masse spilletid på a-laget for flere av gutta. Kjenner vi gutta rett vil tårene etter tapet for Ullevål utover sommeren erstattes av svettedråper i knallhard trening for ny sesong.

Mer om finalen her i fyldig reportasje på DT.