!-->
Nyheter » 2017 » September » Vellykket Åpen Dag på Isachsen Stadion

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Vellykket Åpen Dag på Isachsen Stadion


10.09.2017

I samarbeid med OBOS inviterte Fotball til Åpen Dag på stadion. Flotte aktiviteter og mange små og store.

Fotball med virkelig åpent hus lørdag. Svært god respons på arrangementet og ca 600 innom stadion. Flotte t-skjorter til alle  barn allerede ved inngangen og premier i form av fotballer, drikkeflasker og billetter til Ranheim kampen etter fullført aktivitetsløype. Quint Jansen og Mads Gundersen som verter ved inngangen og med ansvar for utdeling av premier. Samtlige øvrige spillere som usedvanlig populære aktivitetsledere rundt på postene. Gøyale fotballaktiviteter ute på banen med blant annet trikseskole i regi av Kingsley og Sebastian, straffespark på George og Sosha og kamper mot toppscorer Boye i ballbingen. Også mulighet ti å trekke innomhus til fortettet stemning i garderoben, laguttak i trenergarderoben og kommentatorjobb i tv-boden. Alt gratis - til og med en lun vaffel til hver. (En som klarte 5 stykker.) Nedenfor noen bilder fra dagen.

Pelle og Dio som populære objekter på selfievegg.

George og Sosha med velorganisert straffesparkskyting. Begge ga alt, men slækk redningsprosent.

Vetle og Magnus på jobb som journalister for å intervjue dagens stjerner. Her representert med to staute karer som hadde tatt veien til Isachsen Stadion helt fra Geithus.

Mads og Ulrik travelt opptatt som eksperter i kommentatorboden. Kø av kommende kommentatorer.

Mange som ville hjelpe Vegard med å ta ut laget til kampen mot Ranheim. Om han hørte godt etter? Tipper det - her kom det mange gode råd.

Til slutt et bilde fra garderoben hvor nye spillere ble sluppet inn i puljer. Andreas, Sondre og Christian med full kontroll. Spent garderobestemning under avspilling av lydopptak fra Brann-kampen og Sondre med ansvaret for en "Gundersen spesial" som siste prepp før kamptstart.

Mjøndalen IF takk alle for fremmøtet. Vi storkosa oss og håper alle hadde en fin dag på Isachsen Stadion.