!-->
Nyheter » 2018 » August » Nye fjes på IFO

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Nye fjes på IFO


02.08.2018

IFO i gang fra i dag og med to nye ressurser på plass.

Full fart på IFO fra i dag etter en måneds sommerferie. Tone og Anders sluttet til ferien og to nyansatte på plass med Tom Inge Israelsen og Stine Ludvigsen.

Tom Inge (39 år) har vært i klubben i mange år allerede som trener/leder i allidrett og fotball. Tom Inge kommer fra stilling som mangeårig distriktssjef i Aass Bryggeri. Stine (26 år) er fra Lier, har bachlor utdannelse i folkehelse og er også utdannet fysioterapaut.

Første arbeidsdag for begge i går med planlegging av høsten og diverse internaktiviteter. Tom Inge visstnok fortsatt litt støl etter strevsom økt ledet av Herman. I dag litt følelse som første skoledag for begge i møtet med IFO ungene. Tom Inge melder at jeg har gledet meg i hele sommer.  Stine det samme og ser frem til å sette utdannelsen ut i praksis med påvirkning av folkehelse i tidligfasen av menneskers liv.

Daglig leder for IFO, Herman Kristensen, strålende fornøyd med ansettelsene: Da vi utltyste stillingene på forsommeren fikk vi mange og svært gode kandidater. Tom Inge og Stine som våre to førstevalg og jeg er selvfølgelig superfornøyd med at vi har fått de med på laget. Ulik bakgrunn og væremåte, men vil hver på sin måte bidra til å utfylle teamet på IFO. Vi på IFO gleder oss til å møte ungene igjen - dette blir et bra IFO-år.