!-->
Nyheter » 2018 » Februar » MIF motoren fyrer på alle sylindre

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

MIF motoren fyrer på alle sylindre


17.02.2018

Et stort aktivitetsnivå første halvannen måned inn i det nye året.

MIF starter 2018 med et høyere aktivitetsnivå enn noensinne tidligere med den nest siste helgen i februar som et første høydepunkt. Vi forsøker oss her med en litt skjematisk gjennomgang av store og små hendelser. Som viktigst den daglige aktiviteten rundt i alle grupper med Lagånd, Innsats og Kameratskap for store og små. Takk til alle dere som frivillig gir energi til MIF motoren.

Bildet på forsiden og under viser U19 laget i fotball som allerede nå midt i februar har hatt første kamp i årets nasjonale serie. En jevnspilt kamp mot Strømsgodset, men til slutt med seier 2-1. Glade gutter som satser steinhardt på fotball under kyndig ledelse av Bjarne Kortgaard Ingebretsen.

Bandygruppene er inne i sin høysesong. Robin, Alexander, Ola, Kristian A, Kristian KJ og William alle tilbake på Vassenga etter tjeneste for ulike landslag. Småguttcupen igjen perfekt avviklet. A-laget på 5. plass i serien og nå i kvartfinaler mot Ullern. Tap i den første, men en flott seier 4-2 på Vassenga lørdag ettermiddag og ny kamp på Ullern mandag 19. februar. Bandyens suverene bandyskole med ny deltagerrekord. Ca 260 deltagere i alder 2-13 år under kyndig veiledning fra a-spillere og våre egne ungdommer. Et flott tiltak hvor deltagelsen fordeler seg ganske jevnt på begge kjønn og hvor mange av våre nye landsmenn forsøker seg på skøyter for første gang. En nyhet fra bandyen er at vi er i gang med et jentelag. Bare å melde seg om flere skulle ha lyst til å forsøke. Bildet nedenfor med noen av ildsjelene på bandyskolen; Bent, Lill, Turid, Elise og Alfred.    

Judo fyller dojo`n med aktivitet de fleste av ukens kvelder. Matias har siste måneden deltatt med bravur på flere internasjonal stevner. 3. plass på Island i Reykjavik Open og helt til finalen i Danish Open. Tap der etter tre flotte seire innledningsvis. Under, Mathias i action i Danish Open.

Hånball melder om stor oppslutning på håndballskolen og flere aktivitetsturneringer i Mjøndalshallen. J09 laget med flott innsats i egen hall med tre seire på fire kamper og flott fremgang. J12 er på 6 kamper ubeseiret i det nye året og også J13 med flere flotte kamper. For sistnevnte senest i dag med seier 15-6 mot Hønefoss.   

Ikke akkurat midt i sesongen for Baseball, men også hos våre Brown Sox er treningen i gang. Bildet under fra gårsdagens trening hvor gloser som "soft toss", "pitching machine", "grounder" og "figure 8 drill" er på vei inn i det lokale vokabularet.

Som i Bandy er naturlig nok Ski inne i en travel tid. Fantastiske forhold på MIF-Hytta og over 200 deltagere på Onsdagsrennene. I helgene og på kveldstid massevis av folk ute i løypene og ikke minst - stor aktivitet i skileiken. Bålkos med kaffe for voksne mens nye Marit`er og Johannes`er er i farta opp og ned bakken. Amalie tilbake fra et junior-VM som ikke gikk helt som forventet etter et litt ublidt møte med bratte alper. Kjenner vi Amalie rett kommer hun sterkt tilbake. Allerede i dag med 4. plass i sprint NM for junior. I dag også årets Mjøndalsrenn. 150 deltagere i ivrig konkurranse i vår flotte løype på Hagatjern. På bildet under vår egen Mads Hval på toppen av pallen som vinner av 14-års klassen.

MIF IFO fra nyttår som en egen enhet i foreningen. Ca 75 unger som benytter tilbudet. Fra nyttår for første gang med inntak av 1. klassinger. IFO så langt med bare positive erfaringer fra dette. I tillegg til faste ansatte har vi på IFO flere ungdommer på NAV-prosjektet i gang med arbeidstrening. Fra sent i fjor høst også 7 elever fra Veivangen som aktivitetsledere på IFO.  

Denne helgen det årets første fotballturnering i Mjøndalshallen. En turnering for spillere født i 2005 og med 14 deltagende lag som hver får hele 6-7 kamper. På bildet under Åssiden guttene Jonas, Karl og Mati som synes det er helt greit å være i Mjøndalen på cup. "Vinni 3 kamper og kommer til å vinne resten også", lyder det ganske så kjekt fra guttene.

En av våre egne spillere er Kristoffer. Dette er ung kar en som ikke går av veien for å ta i et tak. Vi har her på mif.no møtt ham tidligere som frivillig på bandycuper. I dag finner vi ham i gang med å smøre baguetter på kjøkkenet.

Stort sett alle lag i utviklingsavdelinge har startet vintertreningen. Kjetil melder om 350 barn og unge som vil utgjøre ca 45 lag. Av totalen nå 60 jenter og et nytt jentelag i år. Fotballens a-lag med fullt trøkk fra første uke i januar. Så langt 4 seire i treningskamper, senest i dag med 2-0 mot Kongsvinger. Det meldes om gode treninger og en strålende "go" i gruppa. Stadionsjef Kristian kanskje den eneste som ikke helt fornøyd med vinteren. Kristian og Stadionsjefsassistentfrivillig Tor Sletten har med andre gode hjelpere fjernet en del flere snøkorn enn oss med vanlig gårdsplass.  

Turn med fullbooket Turnloft fra tidlig ettermiddag til sen kveld mandag til torsdag. Slitent utstyr, men en fantastisk pengegave fra Sparebanken Øst på hele 615.000 til nytt utstyr vil rette på dette. Bildet under ble tatt ved overrekkelsen i begynnelsen av februar.

 

Og ellers da?

- IFF med ukentlige treninger. Er i ferd med å få i gang en barnegruppe.

- Fotball hver lørdag med treninger i hallen for nybosatte flyktninger. Opp mot 35 stykker som deltar og neste lørdag med kamp mot gutter 16.

- Anleggskomiteen, styret og ulike prosjektgrupper i jevnt arbeid med flere anleggstiltak.

- Representantskapet og styret som arrangører av vellykket årsfest.

- I ukene som kommer årsmøter i de fleste gruppene. Møt opp!

- Tirsdag 6. mars årsmøte for hele foreningen kl. 18.00 på MIF-Huset. Møt opp her og bli kjent med hva som foregår rundt i gruppene.

Lagånd, Innsats og Kameratskap.......