!-->
Nyheter » 2018 » Februar » To hederstegn og et nytt gullmerke

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

To hederstegn og et nytt gullmerke


11.02.2018

Utdeling av hedersbevis til tre helbrune karer.

Stor jubel på årsfesten da tre av våre mest engasjerte fikk sin velfortjente heder for strålende innsats gjennom lang tid for Mjøndalen Idrettsforening.

Hederstegn nummer 263 ble tildelt Robin Cras. Robin har 250 kamper for MIF Bandy og nå kommet opp i hele 40 landskamper. Han har i flere sesonger vært bandylagets frontfigur og er et flott forbilde for de unge som nå er i ferd med å slå gjennom. Også bandyforbundet med mange godord om Robin for hans rolle i landslaget.

Hederstegn nummer 264 gikk til Sjur Kortgaard. Sjur har gjennom en årrekke hatt ulike roller i MIF. Som barn og ungdom aktiv i flere grener. Opp gjennom voksenlivet med en rekke verv og oppgaver. I mange år har Sjur også påtatt seg oppgaver for NFF som kampobservatør.

Gullmerket i foreningen ble forrige gang delt ut i 2015. Til stånde applaus fra alle på årsfesten ble gullmerke nummer 34 tildelt Geir Olsen. Som innfødt brun fra fødselen av har Geir en omfattende karriere i MIF. Som barn/ung, aktiv i Fotball og Ski med mange svært gode resultater. Som voksen, flere bidrag inn mot Fotballgruppa, men hvor det er først og fremst er Skigruppa som har nydt godt av hans engasjement. Geir har blant annet vært hovedtrener i gruppa i 27 år og i tillegg med en rekke treneroppgaver i skikretsen og for ulike satsningsgrupper.

På bildet fortjente prisvinnere sammen med leder i MIF, Arild Nygård, og formann i Representantskapet, Boye Skistad.

Hele MIF gratulerer med hedersbevisningene og takker for bidraget dere har gitt til foreningen.