!-->
Nyheter » 2018 » Januar » Sparebanken Øst med fantastisk gave til Turngruppa

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Sparebanken Øst med fantastisk gave til Turngruppa


30.01.2018

Sparebanken Øst gir kr. 615.000 til nytt utstyr i Turngruppa.

Gledestårer og jubel om hverandre på Turnloftet tirsdag ettermiddag. En liten avledningsmanøver til noen inviterte fra Turn for å snakke med styret i MIF om investeringsbehov i 2018. Den virkelige anledningen for samlingen var å motta en stor pengegave fra Sparebanken Øst. Fra samfunnsmidlene til banken blir det gitt hele 615.000 kroner med formål anskaffelse av nytt turnutstyr.

På bildet den nye avdelingslederen til Sparebanken Øst i Mjøndalen, Andrè Hansen sammen med Marie, Mina, Peter og Sonja fra Turngruppa. Under utdelingen også til stede fra banken Per Øyvind Mørk som er direktør for samfunnsansvar og seniorrådgiver Jon Sandnes.

Per Øyvind Mørk med mange godord til Turn under overrekkelse av gavesjekken. Samfunnsmidlene gis til store og små prosjekter med mål om å kunne utgjøre en forskjell. Banken vet at turn er den nest største idretten i MIF med over 200 aktive. Med støtte til nytt utstyr håper vi dere kan utvikle dere videre. Vi har også hørt at dere er flinke til å holde ungdom i aktivitet og tenker at oppdatert utstyr kan forsterke dette.

Turnleder i MIF, Peter Bach, og hovedtrener Sonja Horgen Nielsen, begge overveldet og rørt av gaven. Gaven er så stor at vi nærmest mangler ord. Med midlene får vi ikke bare mulighet til å kjøpe inn det absolutt mest nødvendige av store apparater, men vi kan også fornye og utvide utstyr som vi bruker på de aller minste.

Daglig leder i MIF, Per Fjeld-Olsen, har kjent til gaven noen dager og takket også Sparebanken Øst på vegne av hele MIF. Investering i nytt utstyr i Turn er for oss en nødvendighet i 2018. Med midlene fra banken klarer Turn dette helt uten å trekke på andre midler i foreningen. Disse kan dermed gå til andre tiltak. Vi får nærmest en dobbelt effekt av gaven. Vi er stolte av å ha en så veldrevet bank som Sparebanken Øst i vårt nærområde. Solid bankdrift  hvor en betydelig del av fortjenesten går tilbake til samfunnet banken er en del av.