!-->
Nyheter » 2018 » Mars » Bandyavslutning med ''noko attåt''

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Bandyavslutning med ''noko attåt''


22.03.2018

Bandyavslutning med publisering av statistikk for A-spillere gjennom alle tider.

En festaften på MIF-huset for bandy`n torsdag kveld. Avslutningsfest for alle lag fra knøtt til a-lag og offentliggjøring av statistikk for spilte a-kamper gjennom alle tider.

En skikkelig presentasjon av alle lag med gjennomgang av sesongen. Mange godord og masse velfortjent applaus til aktive, trenere og ledere. Et tett og godt bandymiljø med samhold mellom årganger og generasjoner. Solide MIF-kaker og brus som avslutnng på kvelden.

Boye Skistad har over en lengre periode gjort en formidabel jobb med å utarbeid en oversikt over hvem som har spilt flest kamper for vårt bandylag gjennom alle tider. Hundrevis av timer er lagt ned i å søke i interne og eksterne kilder, sammenstille og kvalitetssikre data. En stor takk til Boye for å sikre viktig klubbhistorie. Som åpning av årets avslutning en presentasjon av arbeidet krydret med bandyhistorie for en lydhør forsamling. Åtte spillere har mer enn 500 kamper for foreningen og ble alle hyllet og gitt en egen drakt påført antall kamper. Disse er:

Tore Walther Kristiansen (700), Tom Andersen (651), Morten Eriksen (588), Robert Arnesen (575), John-Richard Øen (566), Jørn Walther Kristiansen (529), Jack Johansen (525) og Kenneth Lauritzen (510). Også en egen oversikt for spillere med kamper tilbake i tid hvor det var langt færre kamper i året. Nils Larsen (159) med flest kamper her. På bildet alle gutta (eks Jack) sammen med statistikksjef Boye.

 

Hele presentasjonen finner du her