!-->
Nyheter » 2018 » Oktober » MIF vinner av nasjonal serie for G19

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

MIF vinner av nasjonal serie for G19


27.10.2018

Med en overlegen seier 6-0 over Kristiansund avgjorde våre gutter årets nasjonale G19 serie.

Fortsatt en kamp igjen, men med dagens knallsterke seier mot Kristiansund er seriemesterskapet vårt. 15 seire, 2 uavgjort og kun 2 tap mot landets fremste 19-årslag sier sitt; i fotballens utviklingsavdeling har vi et fantastisk godt lag som toppen av en solid pyramide. Utviklingen spillere og laget har hatt gjennom året er en flott bekreftelse på det solide arbeidet som blir lagt ned i Sparebanken Øst akademiet.  

Godt med publikum i surt høstvær på Isachsen Stadion som ga glade MIF spillere fortjent hyllest etter kampen. Flere av gutta skal i aksjon allerede i morgen i rekruttkamp mot Hallingdal så den helt store feiringen må utsettes. Det kommer uansett til å bli en lang sesong. Som vinner av nasjonal serie er MIF kvalifisert til å representere Norge i Nordisk mesterkapsturnering i Gøteborg senere i høst.

En godt fornøyd hovedtrener Bjarne Kortgaard Ingebretsen etter dagens kamp: Hele sesongen har vært en opptur. En fornøyelse å jobbe med denne gjengen.

Fotballsjef Kenneth Karlsen er ikke mindre fornøyd: En utrolig flott prestasjon. En stor gratulasjon fra meg til Bjarne, Anders, øvrige støtteapparat og ikke minst til spillerne. En svært dedikert gjeng med unge gutter som med dagens resultat får et tydelig og positivt svar på satsningen de gjør på fotballen. Et lag med masse kvalitet, godt angrepsspill og hvor hele troppen ligger på et høyt nivå.

På bildet under Bjarne Kortgaard Ingebretsen sammen med assistenttrener Anders Bøthun.