Nye fjes på IFO

IFO i gang fra i dag og med to nye ressurser på plass.

Tom Inge (39 år) har værti klubben i mange år allerede som trener/leder i allidrett og fotball. Tom Inge kommer fra stilling som mangeårigdistriktssjef i Aass Bryggeri. Stine (26 år) er fra Lier, har bachlor utdannelse i folkehelse og er ogsåutdannet fysioterapaut.

Første arbeidsdag for begge i går med planlegging av høsten og diverse internaktiviteter. Tom Inge visstnok fortsatt litt støl etter strevsom økt ledet av Herman. I dag litt følelsesom første skoledag for begge i møtet med IFO ungene. Tom Inge melder at jeg har gledet meg i hele sommer. Stine det samme og ser frem til å sette utdannelsen ut i praksis med påvirkning av folkehelse i tidligfasen av menneskers liv.

Daglig leder for IFO, Herman Kristensen, strålende fornøyd med ansettelsene: Da vi utltyste stillingene på forsommeren fikk vi mange og svært gode kandidater. Tom Inge og Stine som våre to førstevalg og jeg er selvfølgelig superfornøyd med at vi har fått de med på laget. Ulik bakgrunn og væremåte, menvil hver på sin måtebidra til å utfylle teamet på IFO. Vi på IFO gleder oss til å møte ungene igjen – dette blir et bra IFO-år.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter