Nyheter » 2019 » Juli » MIF Sykkel leverer

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

MIF Sykkel leverer


02.07.2019

Jan Kristian Haugnæss presterer utrolig godt for tiden i forskjellige terrengritt. Nå seier i Transøsterdalens 3 dagers ritt.

Mjøndalen IF Sykkel har nærmest lagt ned sin vikrsomhet i klubben vår, men det er allikevel noen som sykler i de brune farger og representerer MIF på en utmerket måte. Jan Kristian Haugnæss er en av disse. Det er all grunn til å merke seg hans prestasjoner på terrengsykkel for tiden.  I helgen vant han klassen M 40-44. Et 3 dagers terrengsykkelritt på Tynset, Trans Østerdalen. Tidligere syklet han meget fort i Farrisrunden hvor han slo flere elitesyklister i tillegg. I fjor syklet han for andre året på rad Finnmarksrittet over 5 dager på hele 750 km på Finnmarksvidda sammen med Tom Bergene som desverre måtte bryte pga sykdom. Det er imidlertid ikke bare på sykkel han liker de lange og harde utfordringene. Her kan vi nevne noe av det han gjennomførte i vinter. 

Pendlerrennet på ski over 13 mil fra Gjøvik til Holmenkollen.  Fredagsbirken på ski sammen med sin far og like godt lørdagsbirken dagen etter. Han avsluttet vinteren med Nordenskioldrennet på 22 mil i Sverige og sikkert endel andre renn. Nå er det terrengsykkel som gjelder, men i tillegg skal Jan Kristian prøve seg på triatlon i København 18 august. Ikke noe mini konkurranse dette heller, men full IRONMAN distanse.  Dvs 3,8 km svømming, 180 km landeveissykling  og avslutte med fullmaratondistanse i løping på 42,2 km løping. Nok til p ta pusten fra de fleste, men kun en ny utfordring for "Janki". MIF gratulerer og ønsker masse lykke til i fortsatt brune farger.