3050, avdeling Volda

Visste du at supporterklubben 3050 har en avdeling i Volda?

På spørsmålet om hvorfor akkurat Mjøndalen er favorittlaget (det er jo litt avstand) svarer Erik enkelt og greit: Fotball handler om lidenskap, ikke geografi. Erik forteller også at samme gjengen holder med Barcelona, har et positivt forhold til Bossekopp (Alta) og til tider sympatiserer med Ørn Horten pga draktfargen. Mjøndalen er uansett i en særklasse.

Ut over kampene på Møre har også Erik med flere vært på enkelte kamper i Mjøndalen. Sjefen sjølvar også på årets kick-off. Fikk ikke med seg alt her, men mener tydelig å ha fått en irrettesettelse av vakta på Gjestegiveriet for å ha spilt trommer på søpledunken utpå natta.

Fra Ålesund kan for øvrige meldes at det i sentrum av byen ca kl. 04.00natt til mandagrelativt høylydt påumiskjennelig sunnmørsdialekt ble avsunget både «Vi er 3050 Mjønalen» og «Vegard Hansens brune armè».Forbråvekte tilreisendefra 3050-land ga dette for et kort øyeblikk håp om at 2. omgang mot Ålesund bare hadde vært et nattlig mareritt, men dessverre viste det seg kun å være våre venner fra Volda på hjemvei. Uansett dere i 3050 Volda – takk for at «livet er brunt» også hos dere.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter