Æresmedlem Arild Nygård døde natt til fredag 24 februar.

Fredag morgen mottok vi det triste budskapet at Arild hadde sovnet inn i løpet av natten. MIFs mangeårige styreleder og æresmedlem.

En hedersmann, bauta og svært klok mann måtte altså gi etter for sykdommen som hadde plaget han i 5 år. Han har kjempet og stått i dette på en utrolig måte. Han var styreleder i 4 år selv om han var syk. Med sitt rolige, kloke og støttende vesen var han en stor medspiller for oss i MIF. Han var løsningsorientert, lyttende og kom med kloke råd når det var nødvendig. Samtidig som han uttrykte stor tillit og stolte på jobben som ble gjort. En svært god leder av foreningen gjennom 8 år. Før dette hadde han i mange år andre viktige verv i idrettsforeningen som han var så stolt av og som betydde så mye for han.

Arild fikk hederstegn i 1994, gullmerke i 2006 og ble altså æresmedlem i 2019. Dette viser hvor stor innsats han har lagt ned for idrettsforeningen i en nær sagt en mannsalder.

Sorg er vondt og tapet av en venn og så viktig person tungt. For de nærmeste, Anne Britt, Irina og Marte så vil et så stort tap ta tid å bearbeide. De vil minnes den utrolig store kjærligheten Arild øste ut til dem. Arild var så utrolig glad i sin kjære familie. De betydde alt.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter