Æresmedlem Boye Skistad 75 år

Mr. Mjøndalen – Boye Skistad – fyller 75 år i dag 4 mars.

Mr. Mjøndalen blir Boye noen ganger omtalt som. Det med rette. En helt utrolig person med en kapasitet langt ut over det man kan forvente. Daglig sitter Boye på sitt kontor i MIF huset og bl.a. samler Mjøndalen Idrettsforenings historie. Han er nøye, han husker usedvanlig godt og er nærmest som et levende leksikon når det kommer til historien om MIF og ikke minst Norsk fotballs historie. Hvis man spør Boye om noe får man som regel svar på det man lurer på.

Jeg skal ikke driste meg til å beskrive Boyes bravader på noe vis, men han er og blir en svært viktig person for Mjøndalen IF og Norsk toppfotballs utvikling. Som spiller i både fotball og bandy var han usedvanlig god og klok. Senere en leder og frontfigur det oser respekt av. Nå er han leder av Representantskapet i MIF. Han deltar på alle styremøter i hovedstyret, er leder av festkomiteer, leder av organisasjonsutvalget i foreningen og valgkomiteen til styret i MIF fotball.

Han ble tildelt hederstegn sammen med sin tvillingbror Brede i 1973. Han fikk statuetten i 1982 og ble Mjøndalen IFs æresmedlem i 2001, den 9ènde i MIFs historie som er den største utmerkelse MIF kan gi.

Vi bøyer oss i respekt. Gratulerer med dagen Boye.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter