Æresmedlem Tor Reinhard Jensen fyller 80 år.

I dag fyller hele Mjøndalens Tor Jensen 80 år.

Alle forbinder vår kjære Tor med blant annet pølse i bløyta. Ikke minst etter diverse TV innslag de siste årene hvor Tor har stått frem på en fantastisk måte. Tor er imidlertid så utrolig mye mer enn enn bare dette.

Han har vært i Mjøndalen IF i så mange år og gjort så mye for MIF at han faktisk meget fortjent har blitt æresmedlem. Denne største utmerkelsen i MIF henger svært høyt og det er bare et fåtall som når opp til å få denne hedersbetegnelsen. Det forteller egentlig alt om hvor stor betydning han har hatt i vår klubb i svært mange år. Ja nærmest i en mannsalder.

Han har vokst opp i idrettslaget og ikke minst hatt en rekke tunge og viktige verv i årevis. Det er vanskelig å trekke frem noe, men hans betydning for å få MIF tilbake til toppen i norsk fotball igjen er det kanskje ikke så mange som tenker på nå, men Tor var ganske avgjørende for å få på plass de rette menneskene og ikke minst gode avtaler med viktige samarbeidspartnere som noe vi kan nevne.

En bedre ambassadør for Mjøndalen IF finner man neppe. Hedersmann, vennlig og raus med alle han møter er bare en liten beskrivelse. Vi veit også at MIF betyr mye for Tor, men ikke noe slår tiden han har sammen med sin kjære Lisbeth og nærmeste familie. Han er en familiemann som vi i MIF er heldige som har fått en del av i mange år. Det er vi veldige takknemlige for.

Vi i MIF gratulerer med den store dagen i dag.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter