Albjerk Høstcup godt i gang

I strålende høstvær ble Albjerk Høstcup sparket i gang lørdag.

Cupgeneral Stian Nedberg er godt førnøyd med første cupdag: Vi har kommet godt i gang i dag. Med over 200 lag er det litt utfordring med parkering, men vi har nå fått åpnet på Vassenga slik at biler som skal ut kan kjøre direkte ut i Sagaveien. Til dere som kommer søndag oppfordrer vi til samkjøring og for dere mjøndølinger – la gjerne bilen stå og legg søndagsturen til Isachsen Stadion og Mjøndalshallen.

Nytt av året er en innendørs «ballbinge» i flerbrukshallen. Flittig benyttet utenom kampene.

Tradisjonen tro er sunn mat også i fokus under årets cup. Hege og Genga i kafeteriaen på MIF-Huset forteller om god omstning av baguetter og ikke minst frukt.

Mer fristende frukt klar til å bli pakket.

Premiene på dagens første premieutdeling ble delt ut av a-lagets Martin Strange. Stor stemning med flott premiebord og bjørnen Bruno ennå ikke i hi. På bildene under HBK 08 og MIF 08 på premieutdeling. Nederste bilde med et imponerende antall premier som skal ut denne helgen.

Stian Nedberg avslutningsvis med en stor takk til Albjerk Bil for bistand med cupen og ikke minst 120 frivillige på ulike oppgaver gjennom helgen. MIF med takk til Stian ogen fantastisk cupkomite på 10 personer i fotballens Utviklingsavdeling som hvert år leverer svært gode cuper.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter