«Alle Gutta: Mjøndalen I.F» svært godt mottatt!

Uke 1 av Alle Gutta er vel overstått.

Sports- og Administrasjonssjef Kenneth Karlsen sier: Uka startet med lanseringseventet til TV2 i Drammen. En helt surrealistisk opplevelse. Premiere for en tv-serie om Mjøndalen midt i Drammen sentrum? Verden går fremover. For øvrig har første uka gått veldig bra. Vi får masse positive reaksjoner. Som mest viktig for meg er det at vi så langt har blitt fremstilt som de vi er. Håper og tror dette fortsetter.

Markedssjef Ole Sivertsen tilføyer: Folk synes dette er en gøyal serie, også de som ikke er veldig interessert i fotball. På sosiale medier er det stor entusiasme for serien og vi har hatt god vekst i våre kanaler. Det responderes fra hele landet. Av kommentarene på det som TV2 legger ut ser vi det samme. Positive meldinger fra Finnmark til Agder.

Ulrik Arneberg er en av de spillerne som så langt har vært profilert: Happy med programmene så langt. Veldig gøy og mange fine tilbakemeldinger. Tror «alle gutta» har vært spent i forkant, men nå koser vi oss over at folk ser ut til å like serien.

Programlederansvarlig i TV2, Kristoffer Reinsfelt Arnesen, er ikke mindre positiv enn MIF-gutta: TV2 er veldig fornøyd så langt med produksjonen, laget, folka og de førsteseertallene. TV-seerne er glade i folk som åpner seg. Som for alle slike serier er vi spente på fortsettelsen og håper virkelig av seerne bli med videre. I programmene fremover vil vi komme enda tettere på spillerne. Vi mener å ha en serie som du kan like selv om du ikke er så veldig fotballinteressert. Mjøndalen vil bli et favorittlag for mange av de som i dag ikke har noe favorittlag.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter