Ansiktsløft for garderobene under MIF huset

I sommer bestemte Genga som er leder av breddeavdelingen seg for å ta gjøre noe med tilstanden til garderobene under MIF huset.

Jeg har ikke vært mye nede i garderobene, men etter en klage tok jeg en tur og la merke til hvor ille tilstanden var der. Det luktet fukt og det grodde muggsopp der. Jeg ble faktisk fysisk dårlig av å være der. Det ble et felles mål for oss å pusse opp, uten at vi på forhånd visste hvor omfattende arbeidet ville bli. Målet var hele tiden å ta det meste på dugnad, så vi søkte noen midler og dette ble innvilget. Vi fylte to containere med søppel, til det fikk vi god hjelp av div lag og akademi-trenerene. 

Vi måtte benytte fagfolk på de jobbene som krevde det, men det viste seg at vi hadde ikke råd til å hente hjelp til mye annet. Vi har noen ildsjeler i klubben, disse har vært avgjørende for at resultatet av oppussingen har blitt så bra. Det er jobbet dugnad flere timer hver dag i totalt to måneder. Vi har noe arbeid som gjenstår, men allerede nå har garderobene blitt et hyggelig og friskere sted å være. Vi skal gjøre ferdig resten i midten av desember. 

Det viktigste nå er å ta vare på anlegget, noe som krever jevnlig vedlikehold. Etter oppussingen har vi fått 7 garderober, dette er inkludert egen garderobe for jenter. Brukerne av garderobene må ta ansvar fremover og være takknemlig for den jobben som er blitt gjort. 

Vi takker for midlene vi fikk og takker de som har bidratt med mange dugnadstimer sier Genga.

Det er en ikke mindre en fantastisk frivillig innsats som er lagt ned her og som bør legges merke til av de som kommer hit og bruker garderobene sier daglig leder i MIF Svein Erik Gevelt. Genga er en av de som har stått på noe voldsomt. Med seg har hun hatt med noen med et stort hjerte for klubben. Disse har lagt ned en innsats man ikke kunne forvente på forhånd. Helt imponerende er det og så har det jo blitt fargerikt og veldig fint.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter