Bandy jr. med vel gjennomført Vassenga-cup.

Tradisjonen tro, bandy jr. med suveren cupavvikling også denne gangen.

Vassenga-cup er en årviss tradisjon for bandy jr. Gruppas cupkomite leverer år etter år flotte cuper. Med stadig flere kunstisflater, er konkurransen om cup-arrangementene stadig hardere. Med 44 lag i årets cup, er fortsatt vår cup svært godt besøkt. Lene Ebbestad i cupkomiteen sier om årets arrangement: Det har gått veldig bra i år også. Mange godord å hente fra besøkende lag. Væregudene har ikke vært helt på vår side.Særlig lørdagen var våt, men med knirkefri gjennomføring.

Som speaker søndag fant vi tidligere leder av bandy junior,Terje Bakke. Som alltid i godt humør og med full kontroll overkamper og resultaterHelt fantastisk hvordan cupkomiteen jobber.Svært mange flinke folk sombidrar. Bare moro å få være med å hjelpe til.

Tradisjonen tro benytter vi dommere fra egne rekker. På bildet under småguttespillerne Jørgen og Stefan klare til innsats.

En annen tradisjon i Vassenga-cup er at deltagerne i tillegg til medaljer fårferske lomper fra Aulie Lompebakeri i premie. En svært poplær premie. På bildene under Anne Grethe fra cupkomiteen klar til premieutdeling og Kasper og Jonas fra DBK som fornøyde mottakere.

Kasper og Jonas melder om 4 tap, men ganske fornøyd med spillet. Vi må nok øve mer på avslutninger, melder Kasper.

Den utvidede bandycafeen har fungert perfekt under cupen.Bandy jr. hari år også lånt en kioskvogn av fotballgruppa.Siri, Inger og Ane i kioskvogna melder om godt salg ogersvært godt fornøyd med løsningen.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter