Bandy på besøk hos Turn og Judo

Bandygutta strålende fornøyd med økter i turn og judo.

Bandy har de siste ukene vært på flere besøk både hos Turn og Judo. Trener Jørn Walther Kristiansen sliter med å finne superlativer for den mottakelsen de har fått. Lag meg starte med Turn.Gruppa har vært helt fantastiske mot oss. En flott mottakelse og hvorturn over 4 kvelderhar stilt opp med svært mange instruktører. Vi harjobbet med drilling av øvelser på gulvet og forsøkt osspå mer akrobatiske ting. Svært god grunntrening og hvor jeg bare spør meg – hvorfor har vi ikke gjort dette tidligere? Vi forsøker nå å få til et mer permanent samarbeid med turn hvor viutover høsten får bistand fra deres instruktører inn i vår ordinære trening.

På bildet under Ola og Kristiani uvante omgivelser på turngulvet.

Jørn Walther ikke mindre imponert av hva Judo står for og har bidratt med. Som i turngruppa harogså judo virkelig stilt opp for oss.En flott idrett og hvor det første som slår meger hvilken seriøsitet og respekt idretten, utøvere og trenere utstråler.Her har vi mye å lære i lagidrettene. Judo har gitt oss knallharde treningerhvor vi har fått ut adrenalin og aggresjon på en positiv måte. Innøving av fallteknikker vil være spesielt nyttig på bandybanen. I sum – helt fantastiskgrunntrening for gutta.Det å få ordentlig treningsutbytte harvært avgjørende for oss. Dette skulleikke være «fritimer», men skikkelig trening ogdet har detvirkelig også blitt.

På bildet over en god gjeng med judo- og bandyutøvere og på bildet under bandygutter som tøyer nakken.

Initiativet til Bandy om å teste ut andre av våre idrettermed rosende omtalei siste gruppeledermøte. Glenn fra Judo og Marit fra Turn med bare positive tilbakemeldinger. Miljøene i begge grupper stolteav å ha fått vist fram sine idretter og av å få bidra i sesongforberedelsene til Bandy.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter