Bandyavslutning med »noko attåt»

Bandyavslutning med publisering av statistikk for A-spillere gjennom alle tider.

En skikkelig presentasjon av alle lag med gjennomgang av sesongen. Mange godord og masse velfortjent applaus til aktive, trenere og ledere. Et tett og godt bandymiljø med samhold mellom årganger og generasjoner. Solide MIF-kaker og brus som avslutnng på kvelden.

Boye Skistad har over en lengre periodegjort en formidabel jobb med å utarbeid en oversikt over hvem som har spilt flest kamper for vårt bandylag gjennom alle tider. Hundrevis av timer er lagt ned i å søke i interne og eksterne kilder, sammenstille og kvalitetssikre data. En stor takk til Boye for å sikre viktig klubbhistorie. Som åpning av årets avslutningen presentasjon avarbeidet krydret med bandyhistorie for en lydhør forsamling.Åtte spillere har mer enn 500 kamper forforeningen og ble allehyllet og gitt en egen draktpåført antall kamper.Disse er:

Tore Walther Kristiansen (700), Tom Andersen (651), Morten Eriksen (588), Robert Arnesen (575), John-Richard Øen (566), Jørn WaltherKristiansen (529), Jack Johansen (525) og Kenneth Lauritzen(510). Også en egen oversikt for spilleremed kampertilbake i tid hvor det var langt færre kamper i året. Nils Larsen (159) med flest kamper her. På bildetalle gutta (eks Jack)sammen med statistikksjef Boye.

Hele presentasjonen finner du her

Del med dine venner!

Facebook
Twitter