Dina Kristine Skare Mølmen er ansatt som aktivitets og samfunnsutvikler i MIF.

Før påske lyste MIF ut stilling som prosjektleder i satsingen på aktive lokalsamfunn i vårt nærområde. Det var mange svært gode søknader, men tidlig skilte Dina seg ut som en meget sterk i kandidat.

Dina var en av de første som var inne til intervju. Hun gav umiddelbart et meget godt inntrykk og traff svært godt på den profilen vi så etter. Etter å ha hatt andre gode kandidater inne til samtale fant komiteen ut at de ikke var nødvendig å lete videre. Dina var den vi så etter og hun ble tilbudt prosjektlederstillingen som hun umiddelbart takket ja til.

Dina har vokst opp i Krokstadelva og har vært aktiv skiløper for de blå/gule fra andre siden av elva. Et naturlig spørsmål var derfor om det ville bli vanskelig å ikle seg brunt tøy. Det bekreftet hun at det ikke var så da var det for komiteen ingen tvil om at Dina var den rette til å utvikle denne stillingen i Mjøndalen IF.

Stillingen skal aktivt samarbeide med skolene og andre for å gi et godt, sundt og inkluderende aktivitetstilbud. Dina har første arbeidsdag 1 juni og får sin kontorplass inne i administrasjonen på Consto arena, men blir nok etter hvert like mye å se i aktivitet ute. Vi ønsker Dina velkommen og gleder oss til hun begynner.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter