En fin søndag

I godværet på Isachsen Stadion ble det på alle måter en ordentlig fin søndag.

Vårt innsatsfylteFFU-lag innledet mot sine gode venner fra BUL. En flott fotballkamp hvor ferdigheter, innsats og fair play går hånd i hånd på en forbilledlig måte.

Årets kamp var den 5. i rekken mellom MIF og BUL.Arrangementet starter tradisjonen tro i vennskapelig ånd med god mat og gjensidige hilsninger.En ekstra spiss på å årets kampble satt av 3050 og Dala som ga god lyd fra seg på tribunen. Naturlig nok med mest jubel for det brune laget, men også medapplaus og positivetilrop til BUL.

Kampen mot BUL ble etterfulgt av a-laget med seier over Sandnes-Ulfetter mål på overtid. Stor stemningog publikumsrekord for året med over 2000 tilskuere.I pausa ble sølvlaget fra 1976 presentert. En fantastisk prestasjon vel verdt å markere nå 40 år etter. Seier mot Brann på en fullsatt stadion i Bergen i siste serierunde som høydepunktet den gangen.

Som et flott symbol på sammenhengen mellom generasjoner i MIF hadde sølvlaget med seg gavsjekken fra Norsk Tipping for Grasrotandel 2. tertial. Keeperkjempen Jan Erik Olsen overrakte sjekken på vegne av grasrotgiverne. Som mottakere fra MIF leder for IFF, Tor Erling Halvorsen, og spillerneRemy og Elena. Tor Erling med takk til grasrotgiverne som gjøre oss i stand til å drifte klubben på en så god måte som mulig. EnBruno i høstformsom alltid også med på bildet. Snart i hiet på den karen.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter