En stor MIF-helg til ende

Med både sommer- og vinteridretter i gang samtidig blir det ofte noen heftige helger nå på høsten. Den vi nå er ferdig med ble en ordentlig gøyal en.

IFF i aksjon på Isachsen Stadion søndag i sin årvisse kamp mot gode venner fra BUL. I år arrangert for sjette gang. Keeperveteranen til BUL, Thor Nilsen, har sammen med noen andrefra BUL-gjengenvært med alle gangene. På bildet under Thor sammen med vår «veteran» Ole Petter som harvært med på 5 av kampene.

Thor med flere diktbøker på samvittigheten ogmed et nykomponert verki anledning dagen med den betegnende tittelen «I tradisjonen tro«.IFF ildsjel Toni Molintakknemlig for at BULhvert år tar turen hit til Mjøndalen. Veldig hyggelige folk. En vennskapskamp i ordets rette betydning dette. På bildet under to tente lag sammen med Bruno linet opp før kampstart.

Fotballgruppas nykomponerte prosjekt «Mjøndalsmesterskapet» med fullt trøkk på MIF-Huset og i Mjøndalshallen lørdag ettermiddag og kveld. 16 lagifotball og innebandykamper førkåring av Mjøndalsmester. Som vinner laget Daniels Disipler under ledelse av managerfenomenet Daniel Sivertsen. Som turneringens beste spiller begge grenene sett under ett ble kåret Anders Kristiansen. På bildet under med pokal fra juryformann Boye Skistad.

Ikke minst så har helgen vært rimelig grei for Judogruppa. En helt suveren seier i Oslo Open til vår entusiastiske trener og utøver Stian Andre Johannessen. Ubeseiret i 3 matcher før seier også i finalematchen.Som om de ikkevar nok – Thomas Ringqvist Larsen som trenes av Stian med seier i debutkampen og bronsemedalje i sin klasse. En stolt judoleder,Glenn Skogmo, med masse godord til gutta. Hvis du vil se kampene til gutta, ligger det filmerute påFacebook gruppa MIF Judo & BJJ.Thomas og Stianpå bildet under.

Judo ikke bare med flotte resultater i nasjonale stevner. Vår hardtsatsende utøver Mathias Kollerud har i helgen deltatt i to store internasjonale stevner i Nederland. Som resultat, to flotte 2. plasser i hard konkurranse med utøvere fra mange nasjoner. Bildet undertatt etter et av stevnene. Gratulere til Judo fra hele MIF!

Søndagskvelden avsluttet med seier 3-1 over Fredrikstad.En slitekamp, men nok en seier – den 7. på rad. God stemning på Isachsen Stadion og godt besøkt med over 1800 tilskuere. Flotte mål av Boye,Amahl og Magnus. Det første etter en vakker kontring, Amahl på retur etter følsomt Quint-frispark og det siste på en knallhard heading.

Og i morgen starter en ny MIF-uke……

Lagånd, Innsats og Kameratskap!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter