Gladnyhet til alle turnere i MIF

Det er med stor glede at leder av MIF Turn, Lill-Hege Leireng, kan fortelle at arbeidet med å ferdigstille turnloftet er godkjent av kommunen og at ferdigattest endelig foreligger. Det har vært 1 år med nedstenging pga. ikke godkjente lokaler med tanke på brannsikkerhet. Godkjenningen nå er midlertidig og varer i 2 år.

Lill-Hege Leireng er en lettet leder av MIF Turn etter at hun endelig har mottatt ferdigattest fra kommunen.

Det har vært en svært kostbar og tidkrevende prosess både for eier av lokalene og ikke minst MIFs turngruppe. Leder av MIF Turn håper både gamle og nye medlemmer nå vil finne tilbake til turnloftet når det åpnes i neste uke, dvs uke 33 rundt skolestart.

Dette betyr ikke revolusjonerende forandringer for turn, men stedet er brannteknisk godkjent for bruk i minst 2 år til. Da er planen at et nytt turnloft skal stå ferdig. Nå skal det sies at det fortsatt er langt frem her og ikke avklart når og hvor dette kan bygges. Uansett med denne godkjenningen har 2-300 barn et sted å fortsette sin flotte og viktige idrett. Vi får håpe på gode krefter som klarer å få til et nytt turnloft sentralt i Mjøndalen i nærmeste fremtid. Turnerne, MIF og denne delen av bygda fortjener ny basishall for turn.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter