HVEM ER TIDENDES BANDYSPILLER I MIF?

Tidenes Bandyspiller i MIF skal kåres, før sesongstart 2018/19. Nærmere 50 bandyentusiaster deltok i avstemmingen om «MIF Bandy All Start Team». MIF Bandy ønsker å skape litt interesse og engasjement før sesongstart 2018/19 – og ønsker å invitere ALLE, som har en mening om dette, til å kåre «Tidenes Bandyspiller i MIF

Tidenes Bandyspiller i MIF skal kåres, før sesongstart 2018/19. Nærmere 50 bandyentusiaster deltok i avstemmingen om «MIF Bandy All Start Team». MIF Bandy ønsker å skape litt interesse og engasjement før sesongstart 2018/19 – og ønsker å invitere ALLE, som har en mening om dette, til å kåre «Tidenes Bandyspiller i MIF».

Det er naturlig å ta utgangspunkt i de to lagoppstillingene som MIF medlemmer og MIF supportere allerede har vært med å stemme inn på «Tidenes Bandylag i MIF». På disse to lagene er det 9 – ni – spillere som går igjen i førsteoppstillingen i begge troppene, i alfabetisk rekkefølge:

Kandidater som nomineres: Poengscore:

Tom Andersen
Robert Arnesen
Stein Arnesen
Kenneth Lauritsen
Per Terje Markussen
Jonas Pettersson
Johan Plym
Boye Skistad
John-Richard Øen

Stemmeretningslinjer

1. Stemmegiver rangerer overnevnte spillere fra 9 til 1 dvs alle spillere skal rangeres

2. Rangering/verdien 9 er best – og gis til «Tidenes Bandyspiller i MIF» mao verdien 1 gis til den spiller som rangeres lavest av disse ni

3. Den spiller som oppnår høyeste sum/verdi – etter at samtlige stemmer er talt opp – kåres til «Tidenes Bandyspiller i MIF»

4. Det er sikkert noen som mener at andre spillere også burde ha vært med på denne lista, men vi har tatt utgangspunkt i de nevnte to lagoppstillingene som tidligere er stemt inn – og det er kun overnevnte 9 spillere som det kan stemmes på.

NB!
MIF bandy står bak kåringen, en uhøytidelig sådan. Likevel håper vi, og vi vil sette stor pris på god oppslutning, engasjement – og at så mange som mulig stiller opp og avgir stemme i denne uhøytidelige konkurransen. I og med at mine to kollegaer I komiteen, Tom og Boye, er nominert, er det jeg som tar meg av denne prosessen. Alle stemmer sendes derfor til undertegnede pr sms eller mail. Vennligst svar innen fredag 16. November.

Bent Gommerud bent.gommerud@ebnett.no m: 957 08560

Med brun bandyhilsen
Bent Gommerud

Del med dine venner!

Facebook
Twitter