Inger Andersen som nytt Æresmedlem i Mjøndalen I.F

En flott årsfest ble toppet med tildeling av æresmedlemskap til Inger Andersen og annen heder til ytterligere 10 andre.

Nærmere 140 medlemmer samlet seg lørdag til årsfest i MIF. Stor stemning hele kvelden og med Representantskapets utdeling av hedersbevisninger som høydepunkt.

Foreningens hederstegn ble tildelt kvintetten Gro Elisabeth Weum, Roar Olsen, Tor Erling Andersen, Vegard Hansen og Kenneth Karlsen. Gro og Roar med lang fartstid i hhv håndball og fotball. Tor Erling aktiv i flere idretter, men særlig i bandy hvor han i flere år også har vært trener for aldersbestemte lag. Vegard og Kenneth med hederstegn for sitt arbeid for fotballen i MIF gjennom snart 10 år.

Gullmerket ble gitt Stian Nedberg og Per Fjeld-Olsen. Begge med merket for administrativ innsats for flere grupper og for begge særlig inn mot fotball.

Statuetten tildeles medlemmer som har gjort seg bemerket både aktivt og administrativt. Jon Richard Øen, Tom Andersen og Terje Svendsen ble i år denne æren til del. Duoen Jon Richard og Tom har begge spilt for a-laget i fotball, men det er i bandy hvor de begge har hundrevis av kamper,flere NM og et betydelig antall landskamper de har gjort seg mest bemerket. Etterden aktive karrieren har begge tatt storetrener- og lederoppgaver i fotball og bandy. Terje var en av bærebjelkene i fotballaget på 70-tallet. Han har senere hatten rekke trener- og lederoppgaver og sitter nå i styret til MIF.

Til sist ble Inger Andersen utnevnt til Æresmedlem i Mjøndalen Idrettsforening. Inger har gjennom tiår vært «multifrivillig» i husstyrt, bandygruppa, fotballgruppa, turngruppa og styret i MIF. Her på mif.no kommer vi tilbake med en egen artikkel senere.

På bildet prisvinnerne sammen med æresmedlemmene Kjell Johansen, Boye Skistad, Marit Hval Olsen samt leder i Representantskapet, Hans Petter Motzfeldt.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter