Jenny og Andreas som de første på IFO

Vår nye IFO åpnet i dag.

Som de to første kom Jenny og Andreas helt samtidig. Deres inntreden i vår nye aktivitet ble markert med MIF-skjerf til begge.De to skal starte i 2. klasse ved Mjøndalen Skole nå om noen uker, Jenny i 2C og Andreas i 2B. Jenny går allerede på turn i regi av MIF og Andreas er fotballspiller. To spente barn som gleder seg til å være i aktivitet og ha masse utelek med venner.

Herman Kristensen er ansvarlig for IFO programmet til MIF. Herman melder: Vi starter opp med 75 unger på IFO. Prosjeket er planlagt over lang tid og vi mener å være så forberedt som overhode mulig. Vi har satt sammen en solid stab med variert erfaringsbakgrunn. Gleder oss skikkelig til å komme i gang nå.

Første IFO-dag bød også på MIF-kake til alle og godord fra leder i MIF, Arild Nygård, og Kenneth Karlsen fra Fotballgruppa. Arild med stor takk til Fotball forå ta initativ til IFO og ros til Herman og Anders Torgersen som har gjort et grundig forarbeid. Arild med understrekning av at hele MIF står bak IFO og at vi venter positive effekter av IFO i hele foreningen. Kenneth med hilsen til ungene fra Fotballgruppa og a-spillerne. Definerte IFO-barna og spillerne som gode venner og med krav om gjensidig hilseplikt.

På bildene under, Herman og Anders som har henholdsvis administrativt og pedagogisk ansvar for IFO og ikke minst MIF-kaka som ble fortært med stor entusiasme.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter