Linn Ryen medlem nummer 1.700

Med innmelding i MIF fredag 27. oktober ble Linn medlem nummer 1.700.

Noen husker sikkert Linn som en hardtsatsende langrennsløper gjennom junioralderen og helt inn i de første seniorårene. Nå en mer enn godt kvalifisert mosjonist, men med et håp om at MIF til vinteren kan stille lag i kvinnestafetten under NM. Linn melder at jeg er klar og håper vi får til et lag til vinteren. Alltid gøy med NM. Jeg jobber nå ut i fra Kongsberg, men håper jeg får anledning til å være med på en del fellestreninger. Har alltid vært MIF-jente og med masse skryt til det gode miljøet i Skigruppa.

På bildet over Linn med blomster og MIF-skjerf som hun sammen med andre MIF-effekterfikk under en liten markering på Isachsen Stadion torsdag kveld. Falt tilfeldigvis sammen med infomøte for nye naboer i Stadionkvartalets 3. byggetrinn så stor applaus til Linn og oppfordring til våre nye naboer om også å melde seg inn.

Daglig leder i MIF, Per Fjeld-Olsen, er strålende fornøyd med at vi passerer en ny milepæl i medlemsmassen. I henhold til mål i strategidokumentet skal vi i 2017 ha en vekst i medlemsmassen på 4%. Måltallet er 1.704 og med innmeldingen til Linn er vi tett på. Med fokuset vi har i foreningen på å redusere frafallet blant ungdom er det ekstra gøy at det er en fortsatt aktiv ung dame som ble nummer 1.700.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter