Mads Hansen takker av

I sin 13. sesong i klubben og med 353 kamper vil vi på søndag se Mads Hansen for siste gang i den brune drakta.

Sports- og administrasjonssjef i MIF Fotball, Kenneth Karlsen: Det er en helt spesiell spiller og person som gir seg. Han er en kombinasjon av en god fotballspiller, en meget oppegånde kar og en ordentlig gutt med sterke verdier. En god venn som gir seg på søndag – vemodig.

Ordfører i Nedre Eiker, Bent Inge Bye: Dette var til de grader vemodig. Husker raidet mot Hønefoss som om det var i går. Har jo også vært et munterasjonsråd og spilt en stor rolle både på og utenfor banen.

Leder i MIF, Arld Nygård: Jeg vil takke Mads for innsatsen for Mjøndalen IF. En personlighet både på og utenfor banen som har representert klubben på en flott måte. En legende. Mads – på vegne av hele MIF takker jeg deg for jobben du har gjort.

Leder i Dala, Herman Gudbrandsen: Jeg vil takke Mads for en lang karriere og trofast innsats for MIF Fotball. Betyr mye for oss supportere. Med denne meldingen på en fredag ettermiddag gir du oss dårlig tid til en avskjedstifo. Skal nok få til noe for å hedre deg.

Markedssjef i MIF, Ole Sivertsen:Mads har vært med på utrolig mye i klubben. Var en ekstremt viktig spiller i perioden vi begynte å klatre. Samtidig medet stort sportslig bidragogså helt sentral i miljøet ogfor uttrykket vår. En perfekt ambassadør.

Daglig leder i MIF, Per Fjeld-Olsen: Med nest flest kamper for vårt a-lag gjennom historien tar Mads selv en helt sentral plass i denne. Sammen med Jokke fikk han i 2017 klubbens hederstegn. Sitter langt inne å få til dette i den modene fotballverdenen. Vi har utrolig mye å takke Mads for. Har vært helt sentral i gjenreisingen av toppfotball i klubben.

Trener Vegard Hansen: Aller viktigst for meg som trener har vært det han har gjort på banen. Var vår beste spiller før han gikk til FFK i to år. Ærlig, flink, smart og flottå ha i gruppa. En i gruppa jeg har stolt veldig på oghar spurt tilråds. Gode holdninger, treningsvillig, seriøs. Også vært viktig i garderoben. God humor og gitt oss mye oppmerksomhet.

Leder av utviklingsutvalget, Genga Ramanathan: Veldig trist. Han er jo en spiller som er en del av Mjøndalen. Kjenner klubben og jobber hardt. Et forbilde for mange.

Æresmedlem Boye Skistad: Hans innsats i den brune drakta vises i kampantallet.Mads har ved sin væremåte og handlemåte vært sentral i utviklingen av laget. Også med en sterk evne til å bekle flere plasser i laget. Husker jo selvsagt målet mot Hønefoss – en klassiker.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter