Mathias – en tøffing fra Vennesla

I Mjøndalen I.F får vi daglig nye venner fra hele landet. Les om hvordan Mathias fra Vennesla ble en av våre nye favoritter.

Hei, jeg er far til en fotballinteressert gutt på 7 år som heter Mathias fra Vennesla, like ved Kristiansand. Han går i første klasse og spiller fotball for Vindbjart FK. Mathias ble Mjøndalen patriot etter kvalifiseringskampen dere hadde hjemme mot Brann, denne kampen ser han stadig på (har den på opptak på PVR dekoderen vår). Han synes det var dumt at dere bare tok ett poeng mot Start, selv om far ikke er helt enig her. Han er i tillegg på Idrettsfritidsordning etter skolen, der han spiller mye fotball. Der er mange av de andre barna Ronaldo, Messi, Gerrard osv og fra lag som Real Madrid, Barcelona etc, Mathias vil gjerne være Mjøndalen og Kapidzic eller Diomande. Det jeg lurer på er det muligheter for å få et signert lagbilde etc, med sigaturene til spesielt disse to spillerene? Er det mulighet for å få kjøpt drakt med navn og nummer på en av disse til ham i barnestørrelse fra butikken deres?

Vi sendte naturlig nok en drakt ned til Mathias og fikk før helgen bilde og svar tilbake.

Hei, da har Mathias fått drakt og bildet. Han er superfornøyd. Drakta skal han ha på i morgen, både skole og IFO. Lagbildet måtte rett på veggen på rommet. Få en 7 åring til å smile pent er ikke lett, men han er kjempeglad og stolt. Så en en stor takk til dere fra Mathias med foreldre.

Kjære Mathias – en stor takk til deg og dine foreldre. Vi er stolte av at nettopp du heier på MIF. Kom gjerne på besøk til oss her i Mjøndalen. I oktober skal vi tilKristiansand for å spille mot Start. Kjempeflott hvis du og foreldrene dine vil være vår gjester på denne kampen.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter