Mathias, hedersgjest på kampen mot Start

Mange likte historien om vår venn Mathias (7år) fra Vennesla. Før kampen mot Start fikk Mathias møte sine helter.

Før kampen mot Start i går fikk vi endelig hilse på Mathias personlig. En skikkelig tøffing som fortsatt synes Mjøndalen er detbeste laget. Bildet under viser Mathias på hilserunde i garderoben før kampen og som vanlig med opptak til tv-serien Alle Gutta tett på.

Utenfor stadion fikk Mathias en god klem av en av sine store favortitter, Dio. Den største helten, Sanel, hadde med en overaskelsespose med MIF-effekter som Mathias fikk inne i garderoben. Mye kult for en fotballgutt i den posen. På bildet underto gode fotballspillereog kompiser.

Etter garderobebesøket vanket det VIP-billetter på Mathias og familien. I en e-post til MIF skriver far Frode, blant annet:

Mathias får endelig møte laget, og ikke minst Sanel Kapidzic. Alle møter oss med et smil og ønsker oss velkommen. Dette er stort for en liten gutt, og vi er utrolig takknemlig for at dere gjør dette for Mathias med familie. Du må hilse til dem alle sammen fra oss og spesielt til Sanel som tar seg tid til å gjøre dette for Mathias.

Kjære Mathias -supert at du hadde det fint i går. Det ble jammen en spennende kamp. Takk for at nettoppdu har Mjøndalen som favortittlag. Gutta lover å stå på videre for deg og alle andre som liker MIF.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter