MIF Adm og MIF Fotball igjen i samme lokaler

Samlet administrasjonen i MIF og MIF fotball på Solsiden

I vinter flyttet MIF fotballs administrasjon over i kontordelen på Solsiden. Det betød for første gang siden stadion ble bygget et fysisk skille mellom MIFs administrasjon og MIF fotball. Slik er det ikke lenger da alle nå er i kontordelen på Solsiden.

Daglig leder Svein Erik Gevelt, regnskapsfører Lisbeth Groth, aktivitet og samfunnsutvikler Dina Kristine Skare Mølmen samt driftssjef på CONSTO arena Petter Tallaksrud har i disse dager fullført flyttingen til Solsiden. Dermed er administrasjonene endelig samlet igjen.

Både Daglig leder i MIF, Svein Erik Gevelt og daglig leder/sportssjef i MIF Fotball, Bjørn Petter BP Ingebretsen er enige i at så lenge det er plass er det både mest praktisk, nyttig og hyggelig hvis man kan samles i samme lokaler, som det for øvrig alltid har vært tidligere. Kort vei til hverandre i hverdagen er viktig for alle er de begge enige om.

Flyttingen gikk også i rasende fart da MIFs A-lag tok i et tak og gikk i skytteltrafikk over banen med div. kontorutstyr.

Kontordelen på hovedtribunen vil derimot ikke stå tomme. De blir noe ombygd og leid ut til ekstern leietaker, men MIF fotball vil også kunne bruke disse lokalene på kampdager og når de er ledige.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter