MIF godt representert på Idrettstorget

Tale av Mina Næss Iversen, trikseshow med Kingsley, oppvisning fra judo + masse aktivitet på torget lørdag.

Fotballspillere fra storkamp torsdag til å dekke på for Brun Frokost lørdag. Hjertelig til stede i gata og med smil og gratulasjoner tilbake.

Supersupporter Terje Andre Hansen ikke overraskende først i kakekøen. Fortsatt litt sliten i stemmen etter ansvarsom forsanger utovertorsdagsnatta.Merkelig nok kledt i blått, men med MIF-trøye under og utover dagenkjekt poserende i ulike 3050-antrakk.

Mina Næss Iversen med flott tale til alle fremmøtte. La vekt på læringen du får i idretten med medgang og motgang,vennskapet med andre og hvor bra det er at vi i MIF har samhold på tvers av idretter. Senest i forrige uke Mina og vennene i Turn med trening av a-lagsspillerne i Bandy.

Camilla og Stine fra Håndball på populært ballkastenett.

Sykkelgutta Kasper og Jonas med utdeling av brosjyrer. Ønsker seg sårt flere deltagere i gruppa. Mjøndølinger – våkne opp nå – å sykle rundt med kompiser er supergøy og flott trening!

Mats med innlæring til småtasser av skudd i bandy. Resultatet av det vi ser på bildet ble en suser i kassa.

Laura og Sunniva som instruktører på airtrack`n til Turn. Marine i midten som ivrig tester av aktiviteten.Kred til Turn for bokstavelig talt et tungt løft for å få airtrack`n ut av turnloftet og til torget. Og så skal den jo tilbake opp trappa til turnloftet også………

Baseball også med en stor installasjon. Hentet ut en Battingcage fra forbundet i tillegg til en nettvegg å kaste på.

Carl med instruksjon av Oda inne i battingcagen.

Allstedesnærværende journalist Thore Shetelig med intervju av Robin og nybakt norgesmester Matias på judomatta.

Judo & BJJ som alltid med mange barn på matta. Sandra alltid like ivrig og flink til å instruere de minste. Judo& BJJ også med to flotte oppvisninger foran scenen godt guidet av Glenn og Stian. Ga et grundig innblikk i en idrett som imponerer flere og flere med sine krav til utholdenhet, styrke, smidighet, smartness og respekt.

A-lagsspillerne i Fotball etterhvert opptatt med trening foran kampen mot Start, men ballbingen allikevel flittig besøkt.

Kingsley avsluttet arrangementet med et fantastisk trikseshow. Av en rekke fete triks nevnes blant annet å legge ballen død på panna for deretter å ta av seg den ene skoen, legge den på toppen av ballen og la den være der med full kontroll.

Avslutningsvis tar vi med et bilde av noen av heltene fra torsdagens forestilling på Isachsen Stadion. Bedre supportere enn hva vi har i 3050 og Dala er ikke mulig å oppdrive i norsk fotball. (Ja, også her har Terje Andre Hansen sneket seg med på bildet. I blått for siste gang nå Terje!)

Del med dine venner!

Facebook
Twitter