MIF-Hytta blir brun

Skigruppa med 3-dagers stordugnad på MIF-Hytta.

Selve fargevalget har vært enkelt. Nå blir MIF-Hytta brun. Skigruppa ønsket selv å farge om fra rød til brun, men spurte for sikkerhets skyld styret i MIF om det var innvendinger til dette. Styrets svar med «styret er naturlig nok enig med Skigruppa i fargevalget», er et mildt understatement.

I spissen for malergjengen møter vi nåværende leder av Skigruppa Eivind Rørhuus Øie og tidligere leder Olaf Haug. To engasjerte entusiaster som brenner for å ta vare på en av foreningens mest verdifulle eiendeler, MIF-Hytta. Herrene er samstemte i å takke Scanox for å ha gitt alt av maling. En svært verdifull gave. På spørsmål om hvordan dugnadslistene er satt opp er svaret enkelt. Alle er satt opp alle tre dagene. Enklest slik, etterfulgt av litt humring og et mer alvorlig vi er så få at her må alle trå til.

Allerede første kvelden har store deler av hytta fått en høyst kledelig brunfarge. Kun litt korte stiger er årsak til at ikke hele hytta allerede er helbrun. Ytterligere et strøk skal på plass på rimelig tørre vegger. Ganske mange år siden sist hytta ble malt.

Som yngste deltagere på dugnaden møter vi Magnus og Andrea. Korte svar, men tydelige på at NEI – det er ikke kjedelig å være her og JA – fargen blir fin.

Thomas på gardintrapp og med nesa opp i himlingen på verandaen.

Kjetil øverst i vestveggen. Vil med stolthet i årene som kommer kunne peke på veggen som sitt «kunstverk». Stor takk til Skigruppa for den ansvarsfølelsengruppa har for MIF-Hytta!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter