MIF motoren fyrer på alle sylindre

Et stort aktivitetsnivå første halvannen måned inn i det nye året.

Bildet på forsiden og underviser U19 laget i fotball som allerede nåmidt i februarhar hatt første kamp i årets nasjonale serie. En jevnspilt kamp mot Strømsgodset, men til slutt med seier 2-1. Glade gutter som satser steinhardt på fotball under kyndig ledelse av Bjarne Kortgaard Ingebretsen.

Bandygruppene er inne i sin høysesong. Robin, Alexander, Ola, Kristian A, Kristian KJ og William alle tilbake på Vassenga ettertjeneste for ulike landslag. Småguttcupen igjen perfekt avviklet. A-laget på 5. plass i serien og nå i kvartfinaler mot Ullern. Tap i den første, men enflott seier 4-2 på Vassenga lørdag ettermiddagog ny kamp påUllern mandag 19. februar. Bandyenssuverene bandyskole med ny deltagerrekord.Ca 260 deltagere i alder 2-13 år under kyndig veiledningfra a-spillere og våre egne ungdommer.Etflott tiltakhvordeltagelsen fordeler seg ganske jevnt på begge kjønn og hvormange av våre nye landsmennforsøker seg på skøyter for første gang. En nyhet fra bandyen erat vi er i gang med et jentelag. Bare åmelde seg om flere skulle ha lyst til å forsøke.Bildet nedenfor med noen av ildsjelene på bandyskolen;Bent, Lill, Turid, Elise og Alfred.

Judo fyller dojo`n med aktivitet de fleste av ukens kvelder. Matias har siste månedendeltatt med bravur på flere internasjonal stevner. 3. plass på Island i Reykjavik Open oghelt til finalen i Danish Open.Tap der etter tre flotte seire innledningsvis. Under,Mathias i action iDanish Open.

Hånball melder om stor oppslutning på håndballskolen og flere aktivitetsturneringer i Mjøndalshallen. J09 laget med flott innsats i egen hall medtre seire på fire kamper ogflott fremgang. J12 er på 6 kamper ubeseiret i det nye året ogogså J13 med flere flotte kamper.For sistnevnte senest i dag med seier15-6 mot Hønefoss.

Ikke akkurat midt i sesongen for Baseball, men også hos våre Brown Sox er treningen i gang.Bildet under fra gårsdagens trening hvorgloser som «soft toss», «pitching machine», «grounder» og «figure 8 drill»er på vei inn i det lokale vokabularet.

Som i Bandy er naturlig nokSki inne i en travel tid. Fantastiske forhold på MIF-Hytta og over 200 deltagere på Onsdagsrennene. I helgene og på kveldstidmassevis av folk ute i løypene og ikke minst – stor aktivitet i skileiken. Bålkosmed kaffe for voksnemensnye Marit`er og Johannes`er er i farta opp og ned bakken. Amalie tilbake fra et junior-VM somikke gikk helt som forventet etter et litt ublidt møte med bratte alper. Kjenner vi Amalie rett kommerhun sterkt tilbake. Allerede i dag med 4. plass i sprint NM for junior. I dag ogsåårets Mjøndalsrenn. 150 deltagereiivrig konkurransei vår flotte løype på Hagatjern. På bildet under vår egen Mads Hval på toppen av pallensom vinner av 14-års klassen.

MIF IFO fra nyttår som en egen enheti foreningen. Ca 75 unger som benytter tilbudet. Fra nyttår for første gang med inntak av 1. klassinger. IFO så langtmed bare positive erfaringer fra dette.I tillegg til faste ansattehar vi på IFO flere ungdommer på NAV-prosjekteti gang med arbeidstrening. Fra sent i fjor høst også 7 elever fra Veivangensomaktivitetslederepå IFO.

Denne helgen detårets første fotballturnering i Mjøndalshallen.En turnering for spillerefødt i 2005 og med 14 deltagende lag som hver får hele 6-7 kamper. På bildet under Åssiden guttene Jonas, Karl og Mati som synes det er helt greit å være i Mjøndalen på cup. «Vinni 3 kamper og kommer til å vinne resten også«, lyder det ganske så kjekt fra guttene.

En av våre egne spillere er Kristoffer. Dette er ung kar en som ikke går av veien for å ta i et tak. Vi harher på mif.no møttham tidligere som frivillig på bandycuper. I dag finner vi ham i gang med å smøre baguetter på kjøkkenet.

Stort sett alle lag i utviklingsavdelinge har startet vintertreningen. Kjetil melder om350 barn og unge som vil utgjøre ca 45 lag. Av totalen nå 60 jenter og et nytt jentelag i år. Fotballens a-lag med fullt trøkk fra første uke i januar. Så langt 4 seire i treningskamper, senest i dag med 2-0 mot Kongsvinger. Det meldes om gode treninger ogen strålende»go» i gruppa. Stadionsjef Kristian kanskje den eneste som ikke helt fornøyd med vinteren.Kristian og Stadionsjefsassistentfrivillig Tor Slettenharmed andre gode hjelpere fjernet en del flere snøkorn enn oss med vanlig gårdsplass.

Turn med fullbooket Turnloftfra tidligettermiddag til sen kveld mandag til torsdag. Slitent utstyr, men en fantastisk pengegave fra Sparebanken Øst på hele 615.000 til nytt utstyr vil rette på dette. Bildet under ble tattved overrekkelsen i begynnelsen av februar.

Og ellers da?

– IFF med ukentlige treninger. Er i ferd med å få i gang en barnegruppe.

– Fotball hver lørdag med treninger i hallen for nybosatte flyktninger. Opp mot 35 stykker som deltar og neste lørdag med kamp mot gutter 16.

– Anleggskomiteen, styret og ulike prosjektgrupper i jevnt arbeid med flere anleggstiltak.

– Representantskapet og styret som arrangører av vellykket årsfest.

– I ukene som kommer årsmøter i de fleste gruppene. Møt opp!

– Tirsdag 6. mars årsmøtefor hele foreningen kl. 18.00 på MIF-Huset. Møt opp her og bli kjent med hva som foregårrundt i gruppene.

Lagånd, Innsats og Kameratskap…….

Del med dine venner!

Facebook
Twitter