MIF stenger all aktivitet ut april

Jfr. råd fra NFF og helsemyndighetene stenger nå all aktivitet i MIF på breddenivå foreløpig ut april. Vedrørende akademi og elitenivå vil det komme ny info på mandag.

Jfr. råd fra NFF og helsemyndighetene stenger nå all aktivitet i MIF på breddenivå foreløpig ut april.
Vedrørende akademi og elitenivå vil det komme ny info på mandag.

16.3.20

Klubbene i Eliteserien og OBOS-ligaen er enige om å forlenge forbud mot organisert trening til 31. mars. Treningsstart blir tidligst 31. mars.

Erik Solér forklarte at den felles forståelsen av organisert trening er at trenerapperatet er tilstede eller en større spillergruppe er tilstede sammen. Det er ikke forbud mot egentrening og det er akseptert at det utarbeides treningsprogram for egentrening. Organisert trening for Akademilagene følger samme frister som for Elitelagene.

—————————————————-

13.3.20

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedrørende vår Idrettsfritidsordning så vil dette følge beslutninger i vår skole og barnehageregion. Stanser skolene og barnehagene stenger vi også IFO mao.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Mjøndalen IF følger anbefalingene og stenger all felles aktivitet ut april i ALLE idretter klubben har.

Mjøndalshallen stenger umiddelbart av samme grunn for all aktiivitet frem til skoler og barnehager starter opp igjen.

Vedrørende elitedelen sier NFF følgende: All toppfotballaktivitet stopper i første omgang til 15 april 2020. Dette innebærer at alle planlagte kamper i Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk-Tipping ligaen, NM kamper og treningskamper utsettes til etter 15 april.
Treningskamper vil ikke bli spilt fra og med 13 mars. Offisielle kamper vil tidligst starte opp igjen første helgen i mai (topp og bredde).

Norges Fotballforbund (NFF) er i tett dialog med myndighetene og vil sammen med Toppfotball Kvinner (TFK), Norsk Toppfotball og Divisjonsforeningen (DF) følge utviklingen tett fremover. Ytterligere tiltak og utsettelser kan ikke utelukkes under gjeldende situasjon. Målet er fortsatt at både serier og norgesmesterskap skal gjennomføres. Hvordan må en komme tilbake til senere. Fotballen er en viktig samfunnsaktør og er sitt ansvar bevisst. Hensynet til liv og helse er altoverskyggende.

Lurer dere på hvordan forholde dere til viruset anbefaler vi at dere oppdaterer dere på helsenorge.no for info.

For Mjøndalen Idrettsforening

Svein Erik Gevelt

Daglig leder.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter