MIF tar i bruk smittesporingsapp.

ITverket har kommet med en smittesporingsapp som vil gjøre registrering av alle som besøker et av våre anlegg mye enklere.

En smittesporingsapp hvor man enkelt kan regstrere at man er på et av våre anlegg vil hjelpe stort for å få oversikt over hvem som har besøkt våre anlegg.

En stor takk til ITverket som har laget systemet for oss. I en kommentar til klubbens hjemmsider sier ITverkets administrerende direktør Tom Henrik Rogstad følgende:

– Vi i ITverket synes det er stor stas å ha muligheten til å bidra lokalt til den nasjonale dugnaden i forbindelse med coronaviruset som herjer i hele verden. Som generalsponsor til Mjøndalen Fotball har vi stilt våre ressurser til rådighet og på kort tid laget et system som gjør det enklere for klubben å ha kontroll på hvem som har deltatt på arrangementer på klubbens anlegg. Systemet gjør det enkelt for tilskuere, foreldre og andre å registrere navn og telefonnummer som gjør at klubben kan kontakte berørte av smittetilfeller ved klubbens anlegg. Man bare scanner en QR-kode i MIF-farger og med MIF logo og følger linken til registreringssiden.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter