MIF tildelt Næringslivsprisen for 2018

Torsdag kveld på Portåsen ble Mjøndalen IF tildelt Næringslivsprisen for 2018 i konkurranse med Eiker Vekst og Handelstanden i Mjøndalen.

Torsdag kveld på Portåsen ble Mjøndalen IF tildelt Næringslivsprisen for 2018
i konkurranse med Eiker Vekst og Handelstanden i Mjøndalen.

Mjøndalen Idrettsforening ble torsdag kveld tildelt Næringslivsprisen for 2018 under en tilstelning på Portåsen. I tildelingen står det blant annet. «En bedrift med lokal forankring og lokalt godt synlig profil, som over tid også har betydd noe ut over det ordinære for kommunens næringsliv. En bedrift som har opparbeidet et merkenavn med positiv image som har bidratt til å gjøre Nedre Eiker kjent. En bedrift med vektlegging av gode prosesser har skapt ekstraordinære resultater. » Gratulerer til alle i Mjøndalen IF. Dette er noe å være stolte av. Dette i sterk konkurranse fra de 2 andre nominerte som er Handelstanden i Mjøndalen og Eiker Vekst. Utdelingen ble ledet av Næringsrådets leder Dag Andersen. Kvelden ble så avsluttet med en meget godt konsert av Jonas Fjeld i Låven..

Bildet viser prisutdelingen på Portåsen der Daglig leder i MIF Svein Erik Gevelt mottar prisen fra Nedre Eiker Næringsråd av Ordfører Bent Inge Bye.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter